Díky vládě vás okradou nebo uhoříte, varuje komunistka

14.08.2012 23:19

Vláda vás nechá uhořet, protože se nedovoláte pomoci. Předtím vás ale okradou, poněvadž nebude v ulicích dost policistů. S tím přišla opoziční poslankyně Miloslava Vostrá (KSČM). Ve svém textu kritizuje vládu Petra Nečase za seškrtání rozpočtů policejních a hasičských sborů.

Díky vládě vás okradou nebo uhoříte, varuje komunistka
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

„Naše vláda pomalu a jistě zastavuje financování oblastí, které si své peníze nejen zaslouží, ale především kde nedostatek peněz způsobí problémy i ostatním,“ píše Vostrá.

Vláda argumentuje, že se propouštění v řadách hasičských sborů dotkne jen administrativních pracovníků. Jenže mezi ty se řadí i operátoři tísňových linek. „V současné době bude propouštět své zaměstnance Hasičský záchranný sbor České republiky. Občan je uklidňován sdělením, že půjde pouze o administrativní zaměstnance. Jenže... Administrativním zaměstnancem je i operátor za pultem, který přijímá oznámení o požárech či situacích, které hasičský sbor řeší,“ pokračuje poslankyně.

Obdobné je to i se škrty u policejních složek: „Jeden policista má ochránit i více jak 300 občanů. Musel by mít nejen mílové boty, ale zajistit si i přesun v čase a prostoru. Něco prostě bez peněz zvládnout nejde“. Vostrá pak zakončuje své prohlášení pěkně zostra: „Stejně je tomu tak s lékařskou péčí a se zajištěním péče o postižené. Čím více bude vláda peníze šetřit na nepravých místech, tím více bude ohrožovat zdraví a životy občanů. A to snad přece nikdo z vládní garnitury nechce. Nebo ano?“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…