Do KSČM se po krajských volbách hlásí čím dál víc lidí

11.11.2012 9:11

Komunisté v krajských volbách slavili úspěch. Od té doby do jejich řad vstoupilo víc lidí, než jich strana dosud získávala za celý rok. Tímto trendem se zabývá server Týden.cz.

Do KSČM se po krajských volbách hlásí čím dál víc lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu KSČM bylo veselo

V Jihomoravském kraji získala KSČM 39 nových členů od 14. října do 8. listopadu. Tolik jich dokázali sehnat pouze za celý rok.

Na Ústecku se do KSČM přihlásilo 50 nových členů

„Tři týdny po vítězství v krajských volbách už máme na okrese šest nových členů,“ prozradil předseda okresního výboru KSČM v Lounech Stanislav Rybák. I zde se jedná o číslo, kterého strana dosahuje za celý rok.

V Ústeckém kraji, kam Louny spadají, komunisté vyhráli krajské volby s devítiprocentním náskokem nad ČSSD. Nový hejtman Oldřich Bubeníček je proto také z KSČM. V celém kraji získala strana přes 50 nových členů.

Vrátí se titul RSDr. do módy?

Server Týden.cz ještě upozorňuje, že Rybák před svým jménem hrdě nosí titul RSDr.. To byla dosud vysmívaná hodnost absolventů Vysoké školy politické ústředního výboru Komunistické strany Československa. Zdá se, že se časy v České republice mění.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…