Do bankomatu lze vložit až 350 tisíc korun v hotovosti

13.03.2012 18:41

Vkládání hotovosti zdarma, bez nutnosti čekání na přepážce a dostupnost 24 hodin denně je pro mnoho klientů ČSOB spojeno s vkladovými bankomaty.

Do bankomatu lze vložit až 350 tisíc korun v hotovosti
Foto: tan
Popisek: První bankomat byl v Česku instalován v roce 1989 (ilustrační foto)

Tyto bankomaty využívá již více než 40 tisíc klientů, kteří v loňském roce provedli přes 210 tisíc vkladů. Dle průzkumu je 98 procent respondentů, kteří vkladové bankomaty využívají, s nimi naprosto spokojeno. ParlamentníListy.cz o celé věci informovalo mediální oddělení ČSOB.

"Stále více klientů objevuje výhody, které souvisí s používáním ČSOB vkladových bankomatů. Připsání vkladu je rychlé, vklad hotovosti je zdarma a celá operace je mnohem rychlejší než na přepážce. Bankomat je navíc dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu,“ shrnula Jana Opršalová, manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Do budoucna se budeme snažit o zvýšení jejich počtu,“ doplnila Jana Opršalová.

Vkladové bankomaty jsou k dispozici již od roku 2009. Klienti mohou jejich služeb, které umožňují hotovost nejen vybírat, ale také vkládat, využít už na 50 místech po celé České republice.

V rámci jednoho vkladu je možné vložit až 350 tisíc korun, jsou k dispozici 24 hodin denně a každý vklad je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…