Doktor Kaufner, který dal mladému Babišovi papír, že je zdravý. Teď dostal sólo u Šafra

03.09.2021 11:14

Šéf hnutí ANO a stávající premiér Andrej Babiš o svém synovi Andreji Babišovi mladším tvrdí, že je psychicky nemocný. Premiérův syn to odmítá. Na stranu Babiše mladšího se postavil soudní znalec v oboru psychiatrie MUDr. Karel Kaufner, o němž server ParlamentníListy.cz zjistil, že má vazby na TOP 09. Kaufner tvrdí, že Babiš junior je zdráv.

Doktor Kaufner, který dal mladému Babišovi papír, že je zdravý. Teď dostal sólo u Šafra
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Andrej Babiš mladší

„Tati, ahoj, otec, tady Andrej mladší. Právě jsem vyšel od psychologa a mám soudního znalce, který mě vyšetřil. Jak se cítíš vidět mě? ... Proč jsi mi ublížil, i s tím Rusem Protopopovem? Budu se bránit a budu bojovat,“ vmetl svému otci do tváře Babiš junior přímo v Ústí nad Labem, kde v tu chvíli hnutí ANO zahajovalo kampaň. Petr Protopopov podle šetření novinářů odvezl v roce 2017 Andreje Babiše mladšího na Rusy okupovaný Krym proti jeho vůli.

Babišem mladším zmíněný soudní znalec je lékař Karel Kaufner.

Ten v rozhovoru pro Týdeník FORUM oznámil, že se Babiš mladší stal obětí násilí, není psychicky nemocný a podle jeho názoru byla chyba, pokud byly Babišovi mladšímu podávány tzv. depotní injekce.

Depotní injekce jsou moderní cestou léčby schizofrenie, po které však v Česku kráčí prozatím asi jen desetina pacientů. Ostatní dál berou klasické léky, po kterých jsou hodně unavení a přibírají na váze. S depotními injekcemi oba tyto jevy odpadají.

O Kaufnerovi server ParlamentníListy.cz zjistil, že má vazby na TOP 09.

„Pekarová je pod velkým vlivem Kalouska, nikoli Pospíšila, jak to bylo původně. Kalousek vychází velice dobře s Pavlem Novotným i lidmi z Fóra 24. A všechny tyto zúčastněné spojuje osoba doktora Kaufnera. Byl to on, kdo se fotil na Šafrově webu, byl to on, kdo se fotil s Markétou Pekarovou, nejde o žádnou náhodou, ale cílenou provokaci vůči Babišovi – premiérovi," řekl serveru PL.cz důvěryhodný zdroj.

Jenomže to není vše.

PL se podařilo získat ještě další fotografii. Je na ní opět Markéta Pekarová Adamová vedle jisté ženy. Dotyčná je podle našich informací Martina Klimešová, nyní žijící ve Švédsku. Tam podniká také psycholog Kaufner, soudní znalec hledající pravdu v duši Andreje Babiše mladšího.

Náš zdroj z diplomatického prostředí k ní uvedl, že „pracuje v neziskové organizaci a zabývá se, co si pamatuji, vodou. Existuje fotografie s ní a paní Pekarovou Adamovou, to je pravda. Její sestra totiž chodila na FAMU a zná se s panem režisérem Klusákem," doplnil tento zdroj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žádná dohoda nebyla, tvrdí pirát. V zápise něco jiného. Kolem pražských restaurací je dál veselo

4:45 Žádná dohoda nebyla, tvrdí pirát. V zápise něco jiného. Kolem pražských restaurací je dál veselo

Kauza předzahrádek u restaurací v historickém centru Prahy má další vývoj. Snaha o smírné řešení zma…