Doktor Macek: Ať se to jmenuje Máslo Václava Havla

19.10.2012 9:56

Podle doktora Miroslava Macka neustále vzpomínáme na Václava Havla, ale efektivně využít jeho památky nedokážeme. Přitom se nabízela možnost, jak bychom zaštítěni jeho jménem mohli bojovat třeba proti nesmyslům, přicházejícím z Bruselu.

Doktor Macek: Ať se to jmenuje Máslo Václava Havla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Doktor Macek občas činí vtípky o Václavu Havlovi. Nedávno na něj měl zvídavý dotaz, proč po roce 1989 chtěl rušit naší zbrojní výrobu. Když po Havlovi bylo přejmenováno pražské letiště, objevil Macek na Facebooku vtip, podle kterého by letiště mělo být přejmenováno po vzoru moskevského Šeremetěva na Veškrnovo.

Nyní však dostal kreativní nápad, jak využít exprezidentovy popularity v evropských institucích. Mohli jsme ji prý využít k záchraně pomazánkového másla, které nám ve čtvrtek orgány Evropské unie definitivně přikázaly přejmenovat.

Podle Macka jsme měli roztíratelnou pochoutku přejmenovat na „Máslo Václava Havla.“ Brusel, který Havla miluje a odhaluje mu busty, by pak uctivě sklapl podpatky a měli bychom od jeho nápadů pokoj.         

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…