Doktor Macek o zadluženém Ransdorfovi: Ten je blbý. Jak ho mohli zvolit

29.04.2013 8:54

Na majetek europoslance za KSČM Miloslava Ransdorfa je uvalena exekuce, nemůže s ním až do vyrovnání několikamilionového dluhu nakládat. Europoslanec s bezmála půlmilionovým platem odmítal léta splatit dluh 700 tisíc korun, který se proto vyšplhal na miliony. Glosátor politického dění Miroslav Macek to nemůže pochopit, tomu se neříká naivní, ale blbý, píše.

Doktor Macek o zadluženém Ransdorfovi: Ten je blbý. Jak ho mohli zvolit
Foto: kscm.cz
Popisek: Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf

"Europoslanec za KSČM Miroslav Ransdorf dluží třem věřitelům 17 milionů korun a míří do exekuce. A to navzdory tomu, že stojí daňové poplatníky miliony na mzdě a všelijakých náhradách," píše Macek v rubrice glosy na svých webových stránkách.

Je naivní...

Macek cituje slova Ransdorfova právního zástupce Romana Havlína, který na jeho obranu řekl, že "pan doktor je v určitých věcech naivní", a v případě, že je člověk bez morálních zábran, je prý možné na europoslanci vymoci podpis směnky, úpisu nebo uznání dluhu.

Toto vysvětlení ale Macek ostře komentuje. "Je-li tomu skutečně tak, pak se tomu ovšem neříká naivní, ale blbý a je s absolutním podivem, že něco takového voliči zvolili coby svého evropského reprezentanta, jehož působení značně ovlivňuje jejich životy," píše Macek ve své pravidelné pondělní glose.

Co přesně napsal doktor Macek:

Europoslanec za KSČM Miroslav Ransdorf dluží třem věřitelům 17 milionů korun a míří do exekuce. A to navzdory tomu, že stojí daňové poplatníky miliony na mzdě a všelijakých náhradách. Jeho právní zástupce Havlín k tomu dodal: „Pan doktor je v určitých věcech naivní. Když na něj zatlačíte a on se domnívá, že by mohl působit neseriózně, a vy budete bez morálních zábran, tak na něm vymůžete, aby vám podepsal směnku, úpis, uznání dluhu, cokoliv.“
Je-li tomu skutečně tak, pak se tomu ovšem neříká naivní, ale blbý a je s absolutním podivem, že něco takového voliči zvolili coby svého evropského reprezentanta, jehož působení značně ovlivňuje jejich životy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…