Doktor Macek se zájmem pozoruje propad Jana Fischera ...

07.01.2013 9:54

Doktor Miroslav Macek se vyjádřil i k blížící se prezidentské volbě. Dlouho prý věřil, že přízeň vlivného kapitálu skutečně dokope na Hrad Jana Fischera, ten však výrazně zamíchal kartami tím, že se snaží projevovat vlastní aktivitu a s každým dalším vystoupením stále více prokazuje svou nekompetentnost.

Doktor Macek se zájmem pozoruje propad Jana Fischera ...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Miroslav Macek se přiznává, že se dlouhodobě domníval, že Jan Fischer vyhraje prezidentské volby. Má prý totiž za sebou dostatek vlivného kapitálu a tak mu mohlo stačit nedělat v podstatě nic. Jenže úřednický expremiér se prý bohužel rozhodl pro své vítězství i něco udělat - a každým svým aktivním krokem víc a víc pomáhá svým soupeřům.

„Každým svým dalším veřejným vystoupením přesvědčuje další a další lidi, že je jen prázdnou figurkou a nikoliv osobností, hodnou být prezidentem,“ obává se Macek.

Nejnovějším důkazem Fischerovy neschopnosti prý byla televizní debata s hlavním protikandidátem, kde Miloši Zemanovi nejen nestačil, ale ještě si  přivedl klaku „fanoušků“, na které posléze prasklo, že jsou to najatí brigádníci. 

Co napsal doktor Macek na téma propadající se Jan Fischer:

Byl jsem přesvědčen, že Jan Fischer vyhraje prezidentské volby, neboť má za sebou dostatek vlivného kapitálu, aby mu stačilo k vítězství nedělat v podstatě nic.
Bohužel pro něj pro své vítězství něco dělá - a každým svým dalším veřejným vystoupením přesvědčuje další a další lidi, že je jen prázdnou figurkou a nikoliv osobností, hodnou být prezidentem. Poslední případ, klaka při televizním vystoupení, budiž toho důkazem pars pro toto…

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další velký plán, jak zatočit s „dezinfem“. Tentokrát od Lipavského. Ozval se smích

22:58 Další velký plán, jak zatočit s „dezinfem“. Tentokrát od Lipavského. Ozval se smích

Piráti představili svůj 12bodový plán pro boj s dezinformacemi, v němž požadují, aby další ministers…