Doktor Macek si takto dělá legraci z Hermana i advokátky Samkové

27.01.2014 13:08

Miroslav Macek znovu komentuje aktuální politickou situaci s břitkostí sobě vlastní. Všímá si především mediálního dění kolem cesty prezidenta Miloše Zemana do Afghánistánu, plánů budoucího ministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL), kterému ironicky doporučuje, aby z občanů „vyždímal více peněz“, a nakonec kandidatury Kláry Samkové za Úsvit přímé demokracie do Evropského parlamentu.

Doktor Macek si takto dělá legraci z Hermana i advokátky Samkové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Mluvčí prezidenta obvinil server iDnes.cz z ohrožení prezidentova života, neboť informoval o jeho cestě do Afghánistánu. Což je nesmysl: iDnes.cz ohrožuje jen českou gramatiku, stylistiku a občas zdravý rozum, kdežto prezidenta nejvíce ohrožuje Miloš Zeman,“ poznamenává na úvod Macek.

Kroutí také hlavou nad nápadem pravděpodobného budoucího ministra Daniela Hermana, který prohlásil, že koncesionářské poplatky by v budoucnosti mohly platit všechny domácnosti bez ohledu na to, zda mají televizi či rádio. Doktor Macek k tomu ironicky poznamenává, že by všichni občané mohli platit povinné ručení za automobil, a to bez ohledu na to, že ho vlastní, mohli by platit za psy i hrací automaty. Proč? „A to jako trest za to, že se už dávno nedomluvili na defenestraci…“ míní autor.

Stranou jeho pozornosti nezůstává ani kandidatura advokátky Kláry Samkové za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamury. Podle Macka tento krok znamená soumrak.

Co přesně napsal Miroslav Macek

Mluvčí prezidenta obvinil server iDnes z ohrožení prezidentova života, neboť informoval o jeho cestě do Afganistánu. Což je nesmysl: iDnes ohrožuje jen českou gramatiku, stylistiku a občas zdravý rozum, kdežto prezidenta nejvíce ohrožuje Miloš Zeman.

Zpráva:

Koncesionářské poplatky na provoz České televize a rozhlasu by do budoucna mohly platit všechny domácnosti. Nový ministr kultury Daniel Herman uvažuje o změně zákona o poplatcích.

Můj komentář:

Ta nedůslednost děsí! Všechny domácnosti by měly platit povinné ručení za auto, psí známky, poplatky za provoz hracích automatů a spoustu dalších věcí. A to jako trest za to, že se už dávno nedomluvily na defenestraci…

Advokátka Klára Samková bude kandidovat do europarlamentu za Okamurův Úsvit. Začíná soumrak…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…