Doktor Macek zesměšnil Jaromíra Štětinu a Kateřinu Jacques

13.04.2016 15:00

Exposlanec za ODS Miroslav Macek se ve svých pravidelných glosách vyjádřil například k poděkování hlavy státu Miloše Zemana policistům, kteří zasahovali proti demonstrantům při návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze.

Doktor Macek zesměšnil Jaromíra Štětinu a Kateřinu Jacques
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Prezident Zeman opět projevil svůj jemnocit slona v porcelánu a nevyčerpávající schopnost mučit své odpůrce vymýšlením zbytečností až blbostí, které je ovšem beze zbytku vytáčejí. Tentokrát oficiálně poděkoval policistům za zákroky během 17. listopadu a návštěvy čínského prezidenta,“ poznamenal Macek s tím, že je překvapivé, jaký mediální prostor se celé události dostává. 

„Zeman totiž dříve či později odejde a z jeho dětinských (stařeckých) provokací nezbude nic. Přitom se podstatně méně mediálního prostoru dostává kritice vlády a koaličních poslanců, kteří též vymýšlejí a schvalují jednu blbost za druhou. Ty ovšem budou trápit zdravý rozum a naše kapsy ještě hodně dlouho a dlouho,“ poznamenal Macek. Média také zkritizoval za to, že se téměř vůbec nezabývají velkým mezinárodním finančním krachem, který se dle jeho názoru neodvratně blíží. 

Původní text ZDE.

Macek se také vyjádřil ke kritice hlavy státu, která se snesla z úst zpěvačky Lenky Dusilové, jež ji pronesla na předávání Cen Anděl. „Zaregistroval jsem na síti, že Kateřina Jacques prohlásila o Lence Dusilové, že je hrdinka a je z ní dojata. U Kateřiny Jacques vím, kdo to je, neboť se nešlo vyhnout jejímu milionkrát opakovanému vystoupení, v němž kdysi vysvětlovala, cože je to ta biomasa,“ řekl Macek s tím, že o Dusilové nevěděl nic. „Dal jsem se tedy do pátrání a kupodivu jsem bez velkých obtíží a poměrně rychle zjistil, že hrdinka skutečně je: při špatném osvětlení a před velkým publikem se jí podařilo přečíst z papírku téměř bez zakoktání a viditelné trémy pár souvislých slov. To neuvěřitelné hrdinství mne též dojalo…,“ ironicky sdělil Macek.

„Kateřina Jacques se také zmiňuje o jakémsi Jaromíru Štětinovi, ‚báječném člověku a bojovníku za svobodu‘. Tak toho se mi vygooglovat nepodařilo, jen jakéhosi jeho jmenovce, o kterém estébáci napsali desítky stran záznamů, jak jim sloužil a donášel na ostatní. Samozřejmě, že ty záznamy si estébáci vycucali z prstu, neboť se jim nikdy nikoho nepodařilo získat. Což mne dojímá neustále...,“ podotkl Macek.

A podíval se i do Maďarska, kde zákonodárci zrušili zákaz nedělního prodeje v obchodech o velikosti nad 200 metrů čtverečných. Zároveň maďarská vláda plánuje vyhlásit referendum o akceptování či neakceptování povinných kvót uprchlíků. „O obdobném referendu se u nás určitě nebude ani uvažovat, neboť náš lid je nevzdělaný a zmatený a zcela neví, co je pro něj dobré, takže by se nakonec mohlo stát, že by hlasoval proti přijímání jakýchkoliv uprchlíků. A uznejte, jak by se pak našim politikům v eurounijních zadcích žilo?“ uzavřel Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…