Dominik Hašek: Já, prezident? Až později. Teď se musím věnovat firmě

29.12.2020 18:53

Hokejový brankář Dominik Hašek v rozhovoru pro Nova Sport potvrdil, že by chtěl stále usednout na Pražský hrad. Zároveň hovořil o tom, že i v době koronaviru má takový běžný život.

Dominik Hašek: Já, prezident? Až později. Teď se musím věnovat firmě
Foto: Facebook
Popisek: Dominik Hašek

Hašek v úvodu rozhovoru mimo jiné také hovořil o restrikcích, které jsou v platnosti kvůli epidemii koronaviru. „Restrikce se dotýkají každého,“ zmínil s tím, že u něj je to tak s firmou. „Po tom těžkém začátku roku se nám začalo v létě dařit. Myslel jsem si, že to tak bude pokračovat i nadále, ale bohužel nařízení se dotýkají i našeho byznysu. Díky tomu máme propady o 70 procent dolů,“ sdělil s tím, že to bolí.

Anketa

Co byste popřáli Janu Hrušínskému do nového roku?

hlasovalo: 16219 lidí

Zároveň uvedl, že se domnívá, že je dobré poukazovat na negativa, která nesou opatření. Zároveň nechtěl být ale konkrétnější, protože není expert na rozšiřování virů. „Pokud něco kritizuju, tak to jsou věci, kterým rozumím, a toto zrovna není ten případ,“ poznamenal Hašek. 

Závěrem se pak Hašek vyjádřil ke kandidatuře na prezidenta. Podle jeho slov stále platí, že chce kandidovat. „Ale zatím se potřebuji věnovat firmě. Myslím si, že není správný, abych dělal obě profese najednou. Nicméně je to stále v mém zájmu, ale neplánuji to pro následující období. Takže ano, chci stále být prezidentem,“ uzavřel.

Dominik Hašek se k politice vyjadřuje často. Mimo jiné například v minulosti poděkoval předsedovi Senátu Miloši Vystrčilovi za jeho cestu na Tchaj-wan a za to, že hájí hodnoty svobody a demokracie.

„Pravděpodobně si to i vy dokážete představit... Je to krásný pocit být (po jisté době) hodně hrdý na našeho politika, a tedy více hrdý na naši zemi. Děkuji Vám, pane Miloši Vystrčile!“ napsal Dominik Hašek.

Jak hlasitě poděkoval Vystrčilovi, tak stejně hlasitě vyčinil předsedovi vlády Andreji Babišovi (ANO) za jeho slova o tom, že on důchodce uplácet nemusí, protože oni ho mají rádi, jelikož je jedním z nich.

Hašek Babišovi vzkázal, že nepatří mezi poctivé seniory. Vypůjčil si k tomu slova pana Petra Březiny.

„Ne, Andreji Babiši, nejsi jedním z nich. Jsou tu tisíce poctivých důchodců, kteří celý život dřeli, nekradli, nepodváděli a nedonášeli. S nimi se nikdy nemůžeš srovnávat, protože se nikdy koupit nedají. Mají svou hrdost,“ napsal Petr Březina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…