Drastické FOTO: Takto zřídili černoši na jihu Afriky bělošského farmáře. Lopatou a postřikem na plevel

07.09.2018 13:15

V posledních dnech média informovala především o nepokojích v německé Saské Kamenici (Chemnitz). Ekonom Pavel Kohout se rozhodl obrátit pozornost občanů i k dění v Africe. Na jihu tohoto kontinentu se dějí děsivé věci. Útokům jsou tam vystaveni bělošští farmáři. Brutálním útokům. Některé útoky jsou natolik brutální, že je třeba zamýšlet se nad tím, zda je vhodné fotografie z útoků vůbec zveřejňovat. Nahlédnout by měly jen osoby starší osmnácti let.

Drastické FOTO: Takto zřídili černoši na jihu Afriky bělošského farmáře. Lopatou a postřikem na plevel
Foto: pixabay.com
Popisek: Afrika - ilustrační foto

Německá média v posledních dnech přinášejí informace o tom, jak v ulicích Saské Kamenice (Chemnitz) čelí neněmecky vypadající obyvatelé agresi. Jsou prý honěni po ulicích. Server deníku Neue Ruhr Zeitung zveřejnil výpověď Afghánce Saifullaha Z., který žije v Saské Kamenici již nějaký čas, konkrétně čtyři roky, a prý o tom ví své. Žil si poměrně spokojeně a z ničeho nic musí čelit pronásledování na ulicích města. Na tváři mu přibyl monokl a jeden pořádný šrám na obličeji. „Nevěděl jsem, že to přijde, najednou jsem ležel na zemi a bili mě,“ říká dvacetiletý Afghánec kostrbatou němčinou. Na chvíli ztratil vědomí. S otřesem mozku skončil v nemocnici.

Celý útok viděl Saifullahův kolega Jibril Ali A., uprchlík ze Somálska. „Utíkal jsem od nich příliš rychle, tak mi nic neudělali,“ podotkl. Kdo nestačil jeho rychlým nohám? Sedm maskovaných mužů. Byli oblečení celí v černém, přes obličej měli černé masky.

Jenže k násilnostem dochází nejen v Německu. Na jihu Afriky jsou napadáni bělošští farmáři. V posledních několika hodinách byli po sobě napadeni hned tři, a to tak brutálně, že fotky z útoku by neměli vidět nezletilí čtenáři.

Jeden z farmářů byl zbit lopatou a agresor či agresoři mu nastříkali prostředek na hubení plevele do očí.

O útocích informoval na sociální síti twitter ekonom Pavel Kohout, který si položil otázku, proč se neozývá nezisková organizace HateFree Culture, když se ve světě dějí podobné hrůzy. A spoluobčané diskutující pod příspěvkem mu nabídli odpověď. „Spolu s Theresou May, Angelou Merkel, Federicou Mogherini, generálem Pavlem, OSN a NATO řeší jak bojovat proti Rusku,“ napsala jedna z dam.

Kohout si však také mohl přečíst dotaz, co dělá on pro to, aby byl svět lepším místem. Dělá něco, nebo mu stačí zveřejnit takovýto jeden tweet a tím to pro něj skončí?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…