Drzá Klára: Ministr Pilný je vůl, vypouští jednu kravinu za druhou. Už vidím svou babičku, jak seká trávu. Ono je to možná takhle...

30.05.2017 13:22

Do ministra financí Ivana Pilného (ANO) se na svém facebookovém profilu obula mladá žena, podnikatelka z Plzeňska Klára Novotná, přezdívaná drzá Klára. Ta se již v minulosti navážela do bývalého šéfa státní kasy Andreje Babiše (ANO).

Drzá Klára: Ministr Pilný je vůl, vypouští jednu kravinu za druhou. Už vidím svou babičku, jak seká trávu. Ono je to možná takhle...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Pilný

„Mám trochu extrémní teorii, ale v případě pana Babiše se dá předpokládat nemožné. Podle mě nastrčil pana Pilného na post ministra financí schválně, aby si lidé ‚uvědomili‘, že Babiš byl pro ČR spasitel,“ zmínila drzá Klára. Jinak si podle svých slov nedokáže vysvětlit, jak je možné, že ministra financí dělá takový vůl. 

„Vypouští z pusy jednu kravinu za druhou a je zcela evidentní, že to, co se snaží vysvětlit, nikoho nepřesvědčí. Už vidím svoji babičku, jak někde seká trávu nebo prodává v obchoďáku,“ rýpla si do Pilného, jenž de facto hned při uvedení do svého úřadu uvedl, že by měli důchodci v penzi pracovat.

Drzá Klára pak uvedla, že je možné, že se znovu objeví na scéně Babiš se svými plány, jak celou situaci zachránit, a bude se snažit, aby on byl ten dobrý. „Jsme v Čechách – všechno je možné!“ uzavřela.

Před pěti dny se pak drzá Klára vyjádřila také k demonstracím, které se konaly proti politice prezidenta Miloše Zemana a právě Andreje Babiše. „Prý jsme se ‚my mladí‘ nechali oblbnout na předchozích demonstracích. Za sebe můžu s jistotou říct, že jsem očekávala, že demonstrace proti Babišovi se zvrhne v demonstraci i proti Zemanovi. A souhlasim s tím. Oba jsou propojeni,“ zmínila. Dodala, že nemá v lásce ani premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD).

„Jediné, s čím u našeho prezidenta souhlasím, je veřejný odpor proti ilegálním přistěhovalcům. V tom jsme na stejné vlně, ale jinak to není člověk, který chci, aby mě reprezentoval ve světě. Bohužel dle mého názoru tady není jiný lepší kandidát. To se mezi lidmi nenajde jeden slušný a reprezentativní vlastenec, kterému záleží na osudu jeho národa?“ zeptala se ve svém příspěvku.

Celý příspěvek drzé Kláry:

Mám trochu extrémní teorii, ale v případě pana Babiše se dá předpokládat nemožné. Podle mě nastrčil pana Pilného na post ministra financí schválně, aby si lidé ,,uvědomili", že Babiš byl pro ČR spasitel. Jinak si nedokážu vysvětlit, jak je možné, že ministra financí dělá takový vůl! Vypouští z pusy jednu kravinu za druhou a je zcela evidentní, že to, co se snaží vysvětlit nikoho nepřesvědčí. Už vidím svoji babičku, jak někde seká trávu nebo prodává v obchoďáku. A pak se znovu objeví na scéně Babiš se svými plány, jak celou situaci zachránit, a bude se snažit, aby on byl ten dobrý. Jsme v Čechách- všechno je možné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…