Dvojí metr povede k rozvratu společnosti, varuje Vondráček

08.11.2023 13:02 | Monitoring

Především západní Evropa čelí vážnému problému. Čím dál masovější demonstrace, které se konají na podporu Palestiny, naplno odkrývají problémy, které způsobila nezvládnutá islámská migrace do Evropy v posledních dekádách. Varování před možnou radikalizací již přichází z mnoha stran. Velkým varováním může být i nedávný komentář náčelníka generálního štábu české armády Karla Řehky, podle kterého si zaděláváme přehlížením podpory radikálů z Pásma Gazy na vážný problém.

Dvojí metr povede k rozvratu společnosti, varuje Vondráček
Foto: Archiv Libora Vondráčka
Popisek: Libor Vondráček, předseda Svobodných

A přidávají se také další. Například předseda Svobodných Libor Vondráček upozornil na to, že nejen v České republice, ale v celé Evropské unii, je čím dál tím patrnější dvojí metr, který může vést k rozvratu společnosti. 
 
„Problémem západních zemí je to, že lidé přicházejí o práci, když řeknou, že lidé mají jen dvě pohlaví a menstruuje žena. Zatímco jiní často beztrestně veřejně vykřikují, že je potřeba vyhladit všechny, kteří jsou proti islámu, že je Evropa rakovina a že má o hlavu přijít každý, kdo uráží islám,“ uvedl Libor Vondráček, předseda Svobodných s tím, že je mu smutno, že se takové projevy tolerují již od začátku 21. století. „A dnešní pochody islámistů v západních městech tak nejsou žádnou novinkou,“ upozornil Vondráček. 
 
 
„Rozhodně neříkám, že máme omezovat svobodu slova, ani svobodu zaměstnavatele vybírat si zaměstnance, ale není možné tolerovat násilné projevy cizinců, a na našince mít úplně jiný metr. Pokud lidé dlouhodobě vnímají, že existuje dvojí metr a právní stát nefunguje, je to počátek rozvratu společnosti jako celku,“ dodal předseda Svobodných. 
 

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…