Spohr prý s napětím očekává, co přinese zákaz kouření v restauracích a kavárnách, který v Česku vejde v platnost už za dva dny.
„Jsme trošičku napjatí. Ono se mluví hodně o restauracích, ale do restaurací dnes lidé chodí spíš za gurmánským zážitkem a ten si nikdo nechce kazit. Máme za to, že se to dotkne víc kaváren a pivnic, kam si chodí lidé posedět, popřemýšlet. Tak já bych předpokládal, že mezi kuřáky pocítíme úbytek... Ale podle mě to bude vlastně fifty fifty, protože doteď jsme v době oběda měli velkou frontu v nekuřácké části, zatímco ta kuřácká byla volnější. Tak tohle se změní a myslím si, že pro nás bude trochu problém to zvládnout,“ připustil majitel kavárny.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: mp