Eliška Hašková Coolidge: Trumpa nemá nikdo na provázku

22.01.2017 18:10

Eliška Hašková Coolidge vystoupila v internetové televizi DVTV a nešetřila chválou na adresu Donalda Trumpa. Dáma je přesvědčena, že sebevědomý Trump nakonec Američany sjednotí, protože jim vrátí hrdost na sebe sama. 45. prezident USA ukazuje, že na to má, cítí se silný v kramflecích.

Eliška Hašková Coolidge: Trumpa nemá nikdo na provázku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Eliška Hašková Coolidge

„Každý národ musí vědět, kdo je, čím je, aby mohl přispět k tomu globálnímu světu,“ oznámila Eliška Hašková Coolidge. Věří, že s Trumpem se Američanům vrátí hrdost, za což bude Hašková velmi ráda. Sama je hrdá na to, že může Americe pomoct. Je vděčná, že se k ní Spojené státy zachovaly vstřícně jako k uprchlíkovi, a tuto otevřenost jim chce neustále vracet.

Na Trumpovi ocenila jeho sebevědomí, které se projevilo např. v okamžiku, kdy se nově zvolený prezident vydal do kostela s červenou kravatou. „Trump chce ukázat, že si je jistý v kramflecích. On nejde nikoho obchodně přesvědčovat, on tam jde jako vítěz,“ zhodnotila prezidentův oděv expertka na etiketu, která v tomto směru radila pěti prezidentům.

Trumpa volila a věří v jeho úspěch. Třeba proto, že se dovolává Boha, což může pomoci ve sjednocení Spojených států. Kromě toho zdůraznila, že jde o miliardáře, který v byznysu dosáhl všeho, co chtěl, a dnes je svůj. Nikomu nic nedluží. „On není nikoho na provázku, on je svůj, od nikoho nic nepotřebuje. A teď může tomu státu něco dát,“ věří Eliška Hašková Coolidge. Navíc je obklopen lidmi, kteří také už něco dokázali, takže je u něj a jeho týmu velká naděje, že se USA posunou kupředu.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…