Eva Drahošová v tom udělala jasno: Jsme havloidi, sluníčkáři a pravdoláskaři. A kdo je proti, je nejspíš lež a nenávist

25.01.2018 16:58

Manželka prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše Eva se serveru Aktuálně.cz svěřila, že prezidentská kampaň je pro ni univerzitou třetího věku.

Eva Drahošová v tom udělala jasno: Jsme havloidi, sluníčkáři a pravdoláskaři. A kdo je proti, je nejspíš lež a nenávist
Foto: Vít Hassan
Popisek: Eva Drahošová

Drahošová mimo jiné serveru řekla, že se v kampani setkává s velkou nenávistí mezi lidmi. Podle svých slov už raději ani nečte facebookové příspěvky, které se objevují na profilu jejího muže. „Děsí mě to,“ řekla Drahošová k nenávisti, s níž se setkává. Drahošová se v současné době střetává stále s občany, Aktuálně.cz její slova zachytilo na besedě v pražském domově pro seniory. 

Podle jejích slov v posledních třech letech také vzrostla averze vůči bývalému českému prezidentovi Václavu Havlovi a jeho odkazu. Slýchává prý označení „havloidi, sluníčkáři a pravdoláskaři“. Ona sama prý nerozumí oponentům, kteří se tomuto pojmenování vysmívají a kritizují ho. „To jsou pro lež a nenávist?” ptá se.

Sama jednoznačně říká: ""My jsme havloidi, sluníčkáři a pravdoláskaři".

Původní text ZDE.

„Na stará kolena jsem v sobě objevila nové,“ poznamenala pak k tomu, že jí nyní nedělá problém mluvit před davy. „Je to pro mě univerzita třetího věku,“ sdělila Drahošová. Vadí jí jenom ztráta soukromí, kterou pociťuje. Na nákupy ji prý doprovází ochranka. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…