Exministr Besser málem oslepl. Měl štěstí

04.08.2012 10:20

O štěstí může hovořit bývalý ministr kultury a poslanec TOP09 Jiří Besser. Nechybělo mnoho a jeho funkce zraku by byla trvale omezena, Besser naštěstí včas navštívil lékaře, který jej okamžitě poslal na operaci.

Exministr Besser málem oslepl. Měl štěstí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Besser

Besser na jedno oko řádně nevidí už osm let, kdy utrpěl úraz při volejbale. Na druhé málem oslepl před několika týdny. „Z jednání sněmovny jsem odešel k lékaři a už jsem se od něj nevrátil, druhý den mě operovali,“ uvedl Besser pro deník Blesk.

 

Besserovi se začala v oku samovolně odchlipovat sítnice (retina), která je pro vidění nezbytná. Besser přišel o funkci ve vládě v minulém roce, kdy podle jeho slov zapomněl uvést do majetkového přiznání účast ve firmě, kterou vlastní člověk odsouzený za korupci. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: koz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…