Exposlanec Feri skončil v nemocnici. Hovoří se o pokusu o sebevraždu

28.05.2022 20:15

Někdejší poslanec za TOP 09 Dominik Feri skončil v sobotu v podvečer v nemocnici. Jeho zranění je podle informací Novinek.cz středně těžké. Spekuluje se o pokusu o sebevraždu.

Exposlanec Feri skončil v nemocnici. Hovoří se o pokusu o sebevraždu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

Mluvčí záchranářů Jana Poštová potvrdila, že posádky zdravotníků zasahovaly u úrazu 25letého muže. Ten podle jejích slov utrpěl středně těžká poranění, po celou dobu byl při vědomí. Nyní je v nemocnici. 

Její slova doplnil policejní mluvčí Jan Rybanský, který uvedl, že dle prvotních informací šlo o pokus muže o sebevraždu. „Případem se nyní zabývají kriminalisté,“ uvedl mluvčí Rybanský.

Exposlanec Dominik Feri v současné době čelí trestnímu stíhání za sexuální obtěžování a znásilnění. Po zveřejnění obvinění loni v červnu na poslanecký mandát rezignoval. Před 9 dny pak státní zástupce zamítl stížnost, kterou Feri proti zahájení trestního stíhání podal.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…