FOTO Babišova kandidátka do Senátu na billboardu jen v noční košilce

21.09.2014 19:20

Jeden z kandidátů hnutí ANO do Senátu, psycholožka Laura Janáčková, využila v kampani billboardy, které jsou velmi podobné reklamám na seriál Sex ve městě. Janáčková plakáty, na nichž je vyfocena pouze v úsporné noční košilce, doplnila volebním mottem „Láska, sex a politika“.

FOTO Babišova kandidátka do Senátu na billboardu jen v noční košilce
Foto: laurajanackova.cz
Popisek: doc. Laura Janáčková

Janáčková se zřejmě nechala inspirovat herečkou Sarah Jessicou Parkerovou ze seriálu Sex ve městě, která se nechala nafotit na billboard ve stejné póze a reklama pak byla vylepena na autobusech. Kandidátka do Senátu inspiraci otevřeně přiznává i na svém facebooku.

Janáčková uvedla, že samozřejmě má i fotky v bílé rozhalence, v kostýmu nebo v doktorském plášti. „Ale nejsem politik, chci dělat politiku trochu jinak, a i proto ta netradiční kampaň,“ vysvětluje, proč vsadila na tuto formu předvolební kampaně.

Laura Janáčková pracuje ve zdravotnictví jako psycholožka, kde pomáhá nejen onkologickým pacientům, ale řeší také partnerské vztahy a sexuální problémy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …