FOTO Schwarzenberg byl korunován na krále pravdy a lásky. Mnozí nevěří vlastním očím: Ty vole, to je nějakej špatnej humor. Šaškárna. Sekta!

27.12.2017 12:50

O korunovaci čestného předsedy TOP 09 a bývalého ministra zahraničních věcí Karla Schwarzenberga informuje facebookový profil Knihovny Václava Havla. A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

FOTO Schwarzenberg byl korunován na krále pravdy a lásky. Mnozí nevěří vlastním očím: Ty vole, to je nějakej špatnej humor. Šaškárna. Sekta!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

„Ze svobodné vůle rozličných stavů českých byl jedenáctého dne měsíce prosince v Knihovně Václava Havla za přítomnosti význačných zástupců výše uvedených stavů při příležitosti svých vynikajících osmdesátých narozenin pan Karel Schwarzenberg korunován panovníkem Království pravdy a lásky,“ píše se na facebookovém profilu. 

  • Fotografie najdete ZDE

„Myslíte si, že pravověrní havlisti neexistují?“ poukázal na fotografie mimo jiné protiislámský aktivista Martin Konvička. „Při tomhle maškaráku v Knihovně Václava Havla 2012 (vánoční večírek?) korunovali velkého Khárla... Králem Pravdy a Lásky... Fakt,“ dodal ke sdíleným snímkům.

„Tak pro tohle mají v anglosaském světě pojem ‚Jumping the shark‘,“ dodal následně v diskusi také publicista Marian Kechlibar.

Snímků korunovace si povšiml i europoslanec za ODS Jan Zahradil. V Knihovně Václava Havla... Aneb fotka, u níž se vyzývá ‚napište nejvýstižnější komentář‘,“ podotkl Zahradil k samotnému korunovanému Schwarzenbergovi. „Ten můj zní: Bude-li M. Zeman znovu prezidentem, tak i díky nepominutelnému podílu této sociální ‚bubliny‘. Stejně jako minule,“ řekl Zahradil.

A servítky si nebrali ani diskutéři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…