FOTO Tak vzala vidle a šla kydat do slonice... Primátorka Prahy v akci

10.04.2016 12:24

Pražská primátorka po boku předsedy hnutí ANO Andreje Babiše navštívila v neděli dopoledne zoo. Tam v uplynulém týdnu přišlo na svět mládě slonů, které se ve více než osmdesátileté historii chovu v zoo Praha nejen narodilo, ale bylo zde i počato.

FOTO Tak vzala vidle a šla kydat do slonice... Primátorka Prahy v akci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lítačka bude podobně jako Opencard multifunkční. Předplacené parkování ale obsahovat nebude

Ředitel renomované a světově uznávané zoo Praha Miroslav Bobek opakovaně primátorce Krnáčové připomínal, že práce se zvířaty není jen zábava a radost. "A tak se primátorka chopila vidlí a šla kydat do slonice," uvedl náš zdroj.

Adriana Krnáčová přitom ještě v sobotu večer předávala jednu z hlavních cen hudební akademie. Právě na této akci se někteří z umělců negativně vyjádřili k hlavě státu, prezidentu Zemanovi. ParlamentníListy.cz o celé záležitosti informují zde.

Pokud se ale vrátíme ke Krnáčové, ji podle našich zjištění v pondělí čeká velmi složité jednání. A to nejen na klubu zastupitelů ANO v Praze, ale rovněž na krajské úrovni. Tématem by mělo být personální obsazování rady a výborů, a rovněž směřování metropole s koaličními partnery ČSSD a Trojkoalicí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…