FOTOGALERIE Prasečince, Bordelice, Humusice, tam jsme se vypravili. Kde to je? V Praze!?

18.03.2020 16:43

Plesnivice, Bordelice, Prasečince, Humusice… i tak se říká pražské čtvrti Vršovice, která spadá pod Prahu 10, již aktuálně vede uskupení Vlasta v čele se senátorko-starostkou Renatou Chmelovou, Piráty a ODS. O nepořádku v ulicích Prahy 10 jsme v minulosti informovali několikrát. Situace se však podle obyvatel této městské části rozhodně nelepší, naopak.

FOTOGALERIE Prasečince, Bordelice, Humusice, tam jsme se vypravili. Kde to je? V Praze!?
Foto: čtenář PL
Popisek: Minská 1.3.2020

Tentokrát nám zoufalý čtenář poslal sérii fotografií jedné z vršovických ulic, které fotil v průběhu posledních dvou a půl let. Podle něho byl nepořádek v ulici Minská vždy. V posledních několika měsících je však situace údajně neúnosná. 

 

Dříve se tam aspoň uklidilo. Teď se tam bordel válí čtrnáct dní v kuse. Pak se to uklidí a za dva dny je to stejné. Na Prahu 10 volala moje manželka. Prosila, zdali by šlo s nepořádkem něco udělat. Úředník jí sdělil, že o nepořádku vědí. Ale že majitel, jemuž popelnice patří, nereaguje. Já se ptám, kvůli jednomu člověku máme žít my všichni ostatní několik let v bordelu? Neříkejte mi, že toto není možné nijak vyřešit? Proč Praha 10 nekoná?“ Úředník prý sice slíbil, že se na to znovu podívá. Výsledek jeho počínání však vidíte na fotkách v galerii. 

Tématu se budeme i nadále věnovat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…