Fakáč, vylízat prdel. Jaromír Soukup si vzal na paškál České dráhy a bylo to ještě drsnější, než obvykle

25.05.2019 7:59

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup se v pořadu Týden Jaromíra Soukupa zase jednou pořádně rozjel. Tentokrát si vzal na paškál České dráhy, které prý zákazníkům doporučují, aby si „vylízali pr*el“. A ukázal na kameru opravdu zvláštní lízátko, které v publiku vyvolalo salvu smíchu.

Fakáč, vylízat prdel. Jaromír Soukup si vzal na paškál České dráhy a bylo to ještě drsnější, než obvykle
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Volejte šéfovi v Mých zprávách na TV Barrandov

Jaromír Soukup na sebe ve vysílání práskl, že ho často rozčilují instituce, které mají v názvu slovo „český“. Platí to prý i o Českých drahách, které údajně zase jednou vzbudily posměch, a to svým lízátkem. „Samozřejmě, že první, co vás napadne, je, že těmi lízátky si náš národní dopravce dovoluje vám doporučit, abyste si vylízali pr*el, že jo,“ sáhl Soukup hned v úvodu k nepěknému slovu. V publiku vzbudil smích.

„Ale ono to má širší rozměr. To není jenom fakáč za to, že jezdíme pozdě,“ pokračoval Soukup. A dočkal se další salvy smíchu. „Ale vy se brzo přestanete smát, paní, protože to má rozměr sexuální. Opravdu,“ ujišťoval Soukup. Jak na to přišel? „Protože ta lízátka připomínají něco, co my tatínkové máme rádi, ale nesmí se o tom mluvit,“ vysvětloval majitel TV Barrandov. A na kameru ukázal lízátko s charakteristickým tvarem. „Ono to opravdu připomíná ženský pohlavní orgán, když si u toho rozsvítíme,“ pravil Soukup.

Podobná lízátka se prý dají koupit v sexshopu a Soukup by rád věděl, jak se k nim České dráhy dostaly.

 

Dočkal se další salvy smíchu.

Ale Soukup nezůstal jen u lízátek Českých drah. Pálil i do zdravotních pojišťoven, které lidem nad čtrnáct let přestanou připlácet na brýle. Podle Soukupa se pojišťovny projevily jako klasičtí lobbisté, kteří jsou rádi, když si lidé platí zdravotní pojištění, ale když se občanům něco stane, údajně se zdráhají vyplácet peníze.

Po pár vteřinách sáhl k dalšímu sprostému slovu. Když smíchal v jednom kotlíku pojišťovny zdravotní s pojišťovnami, které klientům nabízejí pojištění majetku. Ty často nenabízejí jen pojištění majetku, ale i pojištění životní, zvané také „životko“. A právě u něj Soukup znovu udeřil. „Životko, taková pí*ovina,“ vypálil bez obalu. Pojišťovací agenti podle něj nabízejí spoustu hloupých produktů a slibují klientům všechno, co chtějí slyšet. Jen to prý pak nesplní. Prý jen varují občany, že bez „životek“ a jiných pojištění budou jejich děti o hladu. „Pojišťovnictví na dětech a hladu stojí a padá. V Česku je to takový veksláctví,“ zhodnotil nakonec práci pojišťovacích agentů Soukup.

Nelze se prý pak divit, že se Češi snaží vymýšlet pojišťovací podvody, aby z pojišťoven vytáhli peníze. Při jednom z pokusu o podvod prý paní v pojišťovně tvrdila, že byla znásilněna labutěmi na pouti. „Je to pravda,“ ujišťoval Soukup diváky. Ve skutečnosti prý žena noc předtím prožila vášnivou noc hned s pěti muži, byla pohmožděna na místech nejcitlivějších a údajně si řekla, že z toho něco vytříská.

Pojišťovací agenti však nejsou jediní, kteří Soukupovi pijí krev. Sám doslova prohlásil, že ho „se*ou“. Podobně to prý má i s bankéři, kteří mu nabízejí různé půjčky, ačkoli on o ně nestojí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

10:21 Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

Staří, v ekonomických problémech, nevzdělaní. Takoví jsou dle společného projektu agentury STEM a Če…