Faltýnek, Hlubuček, Redl. Co uvedl Šlachta, raději nečíst

04.08.2022 10:14 | Ze sítí

Spojení Jaroslava Faltýnka, bývalého předsedy poslaneckého klubu ANO a současného poslance za toto hnutí, a jednoho z obviněných v kauze Dozimetr Pavla Dovhomilji, které tento obviněný naznačil, je jedním z témat dnešní české mediální scény. Padají silná slova, je skloňována brněnská kauza Stoka i další Faltýnkovy přešlapy. Servítky si nebral ani předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta. Došlo i na výzvu, poslat všechny zainteresované do p*dele.

Faltýnek, Hlubuček, Redl. Co uvedl Šlachta, raději nečíst
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

„ANO má další STOKU. Další korupční kauzu. Jenom tentokrát to není v Brně, ale v Praze. Pavel Dovhomilja, obviněný v kauze Dozimetr, začal zpívat a celkem podrobně se věnoval i Babišově pravé ruce – Jaroslavovi Faltýnkovi,“ tak začal svůj příspěvek na facebooku Robert Šlachta.

A pokračoval tím, že se Dovhomilja s Faltýnkem potkával opakovaně, dokonce i u Faltýnka doma. Probírali spolu zakázky dopravního podniku. Kdo za čím stojí, kdo je koho člověk.

„Už jenom tahle věc je naprosto šílená. Babišova pravá ruka se potká s lokálním šíbrem a řeší s ním cinknuté zakázky. A pak samozřejmě nejde na policii,“ upozorňuje Šlachta na povinnost každého, kdo se dozví o nějaké formě korupce, ji ohlásit, což Faltýnek pravděpodobně neudělal.

„Ne ne. Evidentně mu hezky jde na ruku a ohromně si rozumí ve společném zájmu urvat, co to dá,“ pokračuje Šlachta.

Dále píše, že podle Dovhomilji se Faltýnek potkával i se samotným Michalem Redlem.

„Faltýnek a Redl se spolu domluvili, jak si rozporcují Prahu a její zakázky. Co připadne lidem od Faltýnka a co lidem od Redla. Samozřejmě tak, aby byli oba spokojeni a aby si co nejvíc namastili kapsy,“ vznáší Šlachta závažná obvinění.

„Tak si to shrňme: Je v tom STAN, TOPka a ANO. Všichni hezky spolu namočeni až po krk. Všichni do jednoho prolezlí korupcí, všichni do jednoho si porcovali Prahu a všichni do jednoho naprosto bezostyšně rozkrádali, co to jen šlo,“ uzavírá Šlachta a dodává:

„Tohle není Eldorádo. Tohle je Česká republika. A bude taková do té doby, dokud je už konečně nepošleme do prdele.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…