Fanoušci zelených o sjezdu: Strašné. Historie se opakuje

25.11.2012 22:50

Na sjezdu Strany zelených byl sice předsedou zvolen opět Ondřej Liška, do vedení se ale dostali i bývalý předseda Martin Bursík nebo Daniela Kuchtová. Mnoho lidí na facebookové stránce SZ se nad tím pozastavilo.

Fanoušci zelených o sjezdu: Strašné. Historie se opakuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Bursík

„Tohle je fakt strašné. Strašné. To už opravdu nemají Kuchtová a delegáti SZ ani špetku soudnosti? Nechci hodnotit Kuchtovou jako takovou, ale její mediální obraz je tak příšerný, že s ní ve vedení ztratili zelení veškeré šance na znovuzvolení. Jak chtějí zelení proboha přesvědčit veřejnost, že už jsou jednotní, že mají své devastující rozbroje za sebou, když si do vedení zvolí hlavní aktéry těchto rozbrojů, dokonce i někoho, koho dříve kvůli nim vyloučili? Kdo proboha vymyslel ten idiotský systém poměrného volení předsednictva? Takhle si řezat pod sebou větev. Je mi zle,“ napsal Martin Voršilka.

Podle většiny lidí ztrácejí zelení s takovými lidmi ve vedení důvěryhodnost. „Upřímě jsem zklamán. Doufal jsem a tajně věřil, v kolektivní vyšší rozum a poučení se z chyb minulosti. Doufal jsem v jednotnou partu, která se vzájemně respektuje a dokáže si vyměňovat názory i táhnout za jeden provaz. Milé předsednictvo: "Hodně štěstí při vzájemném respektu!". Milí voliči: "Pevné nervy!“, napsal třeba Lukáš Leon Čermák.

Jan Lata označil Kuchtovou za časovanou bombu, Jan Morávek dokonce celou volbu za „poněkud třeskutý koktejl pana Molotova“. „A historie se opakuje. pul na pul. Rozkol už jen v jménech,“ dodal Stanislav Penc. Většina voličů zelených doufá, že se SZ nyní neodkloní od směru, jaký Liška nastavil.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…