Favorit Švejnar nebo Dolly Buster. Sázkovky odhadují prezidentskou volbu

25.08.2012 10:47

Potetovaný Vladimír Franc, běhající Vladimír Dlouhý, nebo vytrvalá Jana Bobošíková? Omyl, podle sázkových kanceláří je největším paradoxem prezidentské volby neviditelný Jan Švejnar. Ačkoliv ekonom stále ještě nepotvrdil svůj zájem kandidovat, drží se v trojici favoritů, která má od ostatních zřetelný odstup.

Favorit Švejnar nebo Dolly Buster. Sázkovky odhadují prezidentskou volbu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sousoší nad bránou Pražského hradu

Server EuroZprávy se tentokrát zaměřil na šance, které jednotlivým kandidátům na Hrad dávají sázkové kanceláře. Trojice bookmakerů se shoduje na pořadí, jakého by v prvním kole volby v příštím lednu mělo být dosaženo.

Na prvním místě se všude umístil Jan Fischer s kursy v rozpětí 1: 1,7 až  1,8. Miloš Zeman na druhém místě nabízí kurs 1: 3,5 až 3,8. A Jan Švejnar, který v seznamu oficiálních kandidátů doposud chybí, uzavírá trojici s kursy kolem 1:9. Jen Fortuna profesorovi věří méně a vypsala na něj kurs 1:15.   

Pikantní je možnost sázek na Tomia Okamuru. Nabízí sice lákavý kurs 1:50, u Fortuny dokonce 1:350, ovšem háček je v tom, že již veřejně oznámil, že nebude kandidovat a dokonce oficiálně podpořil Miloše Zemana.

Největší možnost výběru dává sázejícím právě Fortuna, která nabízí 35 prezidentských kandidátů. S vysokým kursem si tak je možno vsadit třeba na první dámu Livii Klausovou (1:300) či pornohvězdu Dolly Buster (1:2000).

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Z utečeneckých táborů rakve za covidu nevynášeli. Profesor Žaloudík rozkrývá proč

21:45 Z utečeneckých táborů rakve za covidu nevynášeli. Profesor Žaloudík rozkrývá proč

V posledních letech důvěra v lékaře u části české populace značně utrpěla. Kvůli covidu se, podle bý…