Favorit amerických prezidentských voleb: USA jsou tyran, nikdo ve světě nás nemá rád

25.08.2015 21:25

Republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump v rozhovoru pro Fox News konstatoval, že Spojené státy v podstatě nikde ve světě nemohou vystát. Proto také země postupně ztrácí svůj vliv. Možný příští prezident USA popisuje svou zemi dokonce jako využívaného tyrana.

Favorit amerických prezidentských voleb: USA jsou tyran, nikdo ve světě nás nemá rád
Foto: repro youtube.com
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Při pohledu na mezinárodní situaci Trump jen nevěřícně kroutí hlavou. Čína prý Spojené státy nemá ráda, ale bohatne na nich. Vladimir Putin a Barack Obama se prý vzájemně nenávidí a vztahy obou zemí lze označit za směšné. Už dřív dal Trump ostatně najevo, že by dokázal s Putinem vycházel lépe. To ale není jediná věc, která se bude muset ve vystupování USA navenek změnit. V češtině informaci přinesl server První zprávy.   

Putin nenávidí Obamu, nemůže ho vystát, a myslím, že Obama nemůže strpět zase jeho. Ale vztahy, které jsme založili se světem, a to nejen s Ruskem, jsou příšerné. Víte, podivná věc: Čína nás nemusí, ale přitom na nás bohatne. Japonsko... Nikomu se nelíbíme, ale všichni nás využívají. Jsme jako velký tyran, který vždy prohraje,“ zdůraznil Donald Trump.

Sluší se dodat, že Donald Trump je prozatím favoritem prezidentských voleb v roce 2016 mezi republikány, ale zatím nic není rozhodnuto. Nemalé šance má i další příslušník rodiny Bushů Jeb Bush.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…