Fiala obědval s Topolánkem. Schůzka se protáhla na dvě hodiny

06.02.2014 18:49

S bývalým předsedou ODS Mirkem Topolánkem ve čtvrtek poobědval nový předseda strany Petr Fiala. Informoval o tom server Novinky.cz s tím, že schůzka obou politiků trvala přibližně dvě hodiny.

Fiala obědval s Topolánkem. Schůzka se protáhla na dvě hodiny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čerstvě zvolený předseda ODS Petr Fiala

Fiala o setkání serveru řekl, že bylo cenné zejména proto, že Topolánek byl předsedou ODS také v době, kdy byla tato strana v opozici.

Topolánek nebyl před listopadem 1989 členem žádné strany. V roce 1989 působil v Občanském fóru. V roce 1994 vstoupil do ODS. V roce 1996 byl zvolen do Senátu za obvod č. 70, Ostrava-město. V listopadu 2002 se stal po Václavu Klausovi předsedou ODS. Od 16. srpna 2006 do 8. května 2009 byl předsedou české vlády.

Fiala se v minulém týdnu sešel s dalšími bývalými šéfy občanských demokratů, expremiérem Petrem Nečasem a exprezidentem Václavem Klausem.

reklama

autor: vam

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …