Firma Kapsch získala zakázku na mýtné v Rusku

07.01.2012 19:21

Po českém mýtném systému získala společnost Kapsch významnou zakázku v Rusku. Na starosti dostala provoz a údržbu mýtného systému na 400 kilometrovém úseku dálnice M-4-Don mezi Moskvou a Černým mořem.

Firma Kapsch získala zakázku na mýtné v Rusku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Doprava - ilustrační foto

"Tento projekt je prvním velkým projektem firmy KapschTrafficCom v Ruské federaci,“ řekl Michael Weber, generální ředitel firmy KapschTrafficCom Russia. "Máme v úmyslu podělit se s našimi partnery o své dlouholeté zkušenosti s mýtnými systémy, které provozujeme v řadě zemí, chystáme se zavádět nové technologie dopravní infrastruktury a zlepšovat podmínky uživatelů silnic."

Zakázku získala konkrétně firma United Toll Systems (UTS), společný podnik firem KapschTrafficCom Russia a ruské firmy Mostotrest, která se zaměřuje na stavbu mostů. "Jsme přesvědčeni, že spojením zkušeností největší ruské firmy, která se zabývá výstavbou dopravní infrastruktury, a největšího evropského dodavatele elektronických mýtných a telematických systémů nám umožní vysoce efektivně rozvíjet tento nový segment,“ uvedl Weber.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…