Flexibilní Topolánek snížil ceny tepla. Kvůli lidem asi ne, směje se Keller

21.02.2012 12:27

Mirek Topolánek se podle komentáře Jana Kellera v deníku Právo stal hvězdou flexibility. A to když očaroval 22 komunistů a 18 sociálních demokratů jako lídr v boji za zájmy „lidí druhé kategorie“ při rušení zákona o zdražování tepla. Že by se však z bývalého premiéra stal modrý Jánošík, Jan Keller pochybuje. Vidí za tím důvody prozaičtější, flexibilnější.

Flexibilní Topolánek snížil ceny tepla. Kvůli lidem asi ne, směje se Keller
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Mirek Topolánek, který flexibilně zapomněl, že předával medaile bratrům Mašínům, si podal ruce nejen se sociálními demokraty, ale i s komunisty, když se pokoušel chránit uživatele dálkového topení a společně se zmíněnými dovedl sněmovnu ke zrušení dvacet let starého zákona.

Že by však Mirek Topolánek bojoval za nízké ceny tepla, neboť by byl skutečně rozhodnut chránit lidi před drahotou, když už nemůže odvolat reformy, které těmto lidem snižují životní úroveň, Jan Keller pochybuje.

„Říká se, že i politici si hledají teplé místečko pro případ, že by v politice pohořeli. Je k tomu zapotřebí mít fantazii Mirka Topolánka, aby se tím teplým místem stal post vedení Teplárenského srdužení,“ glosuje Jan Keller.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…