Forejt odmítá nařčení z užívání drog. Vydírali mě, napsal údajně Klausovi

23.12.2016 19:02

Někdejší hradní protokolář Jindřich Forejt napsal podle serveru Novinky.cz dopis exprezidentu Václavu Klausovi. Odmítá, že by užíval drogy. Namísto toho sám sebe označuje za oběť vydírání.

Forejt odmítá nařčení z užívání drog. Vydírali mě, napsal údajně Klausovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý šéf hradního protokolu Jindřich Forejt

„Nikoho z těch, kteří o mně bezostyšně vyprávějí zrůdnosti, neznám. Připadám si jako čtenář románu, který má být o mně, ale s jeho příběhem nemám nic společného,“ napsal Forejt. Jasně také konstatoval, že drogy neužíval, ale před časem byl varován, že může být odstartována kauza určená k jeho likvidaci. Začal mít obavy o svůj život, pročež se raději spojil s Policii České republiky. Posléze se podle Forejta také ukázalo, že diskreditační kampaň opravdu přišla.

Celý článek naleznete zde

Klausovi Forejt napsal, že se modlí a to i za lidi, kteří toto zlo rozpoutali.  „Přiznávám se, že mi to stále moc nejde,“ připustil. Konstatoval také, že se hodlá hájit s využitím všech dostupných legálních prostředků. Exprezidentovi poděkoval za jasnou podporu, kterou svému někdejšímu hradnímu protokoláři exprezident vyjádřil. Zastal se ho i Klausův nástupce Miloš Zeman, který vyjádřil naději, že se Forejt nakonec přece jen dostane jako velvyslanec do Vatikánu.

Video, které mělo Jindřicha Forejta zdiskreditovat, nabízela médiím dvojice mužů s kriminální minulostí. Za nahrávku požadovali nemalé peníze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…