Gottova dcera prozradila: Tatínek volil Zemana. A ještě něco, okamžik plný dojetí

28.10.2020 21:29

Nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta Dominika odtajnila, koho její otec volil v prezidentských volbách v roce 2013, podporu prý vyjádřil Miloši Zemanovi. I to je jeden z důvodů, proč je ráda, že její otec obdržel od prezidenta nejvyšší státní vyznamenání in memoriam.

Gottova dcera prozradila: Tatínek volil Zemana. A ještě něco, okamžik plný dojetí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Gott

Anketa

Myslíte či víte, že jste prodělali covid-19?

50%
hlasovalo: 8870 lidí
„Tatínek měl pana Zemana rád, uznával ho, a proto ho také v roce 2013 podpořil během prezidentské volby,“ napsala Dominika Gottová ve své nové knize o svém otci zvané Poslední roky s Karlem, a to ve spolupráci s novinářem a moderátorem Lubošem Procházkou.

Toho, že by se veřejnost o jeho podpoře Zemanovi dozvěděla, se zpěvák zalekl. „Vím, že když se před první prezidentskou volbou ukázalo, že tatínkova původně nepřímo řečená podpora směřuje k Miloši Zemanovi, zalekl se a prohlásil, že přece jeho jméno napřímo neřekl. Ale jak mi sám krátce poté sdělil, skutečně chtěl svými slovy podpořit právě Miloše Zemana,“ prozradila Dominika Gottová.

Řád Bílého lva občanské skupiny I. třídy si podle ní její otec zaslouží. „Celý život tvrdě dřel a obětoval se lidem,“ uvedla dcera Karla Gotta.

O tom, že Gott skutečně choval k Zemanovi sympatie, svědčí i jeho emotivní rozhovor, který u příležitosti oslavy svých 80. narozenin poskytl České televizi zhruba dva měsíce a půl před tím, než skonal.

Moderátorovi Michalu Kubalovi tehdy v závěru rozhovoru prozradil, že k narozeninám dostal spoustu dárků. „A musím vám říct, že jsem měl slzu v oku, když jsem dostal dneska dopis od pana prezidenta, protože to je prostě dopis od hlavy státu,“ řekl se šťastným výrazem ve tváři.

„Čili když on řekne: ‚Jste skutečný umělec, který se rozdává druhým. Je to vyčerpávající, ale právě to činí umělce umělcem. Vydat se třeba i z posledních sil.‘ Ať žije pan prezident. Děkuju,“ neskrýval Gott dojetí.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…