Grygárek byl u výslechu. Policejní teorie podle něj nemají oporu v důkazech

08.01.2014 21:50

Státní zástupce Ivo Ištvan v minulosti odůvodňoval přesun dozoru kauzy Nagyová mimo Prahu i tím, že zde existovala jistá podezření okolo někdejšího náměstka vrchního státního zástupce v Praze Libora Grygárka. A dnes byl podle informací serveru Aktálně.cz asi dvě hodiny na policii kvůli výslechu. Obvinění proti němu i nadále považuje za absurdní.

Grygárek byl u výslechu. Policejní teorie podle něj nemají oporu v důkazech
Foto: repro ČT, tan
Popisek: JUDr. Libor Grygárek

"Pan doktor Grygárek se k výslechu dostavil o půl jedenácté, vypovídal asi dvě hodiny," potvrdil Grygárkův obhájce Tomáš Kaiser. Ten dále prozradil, že jeho klient před policisty vedl monolog, v němž se vyjadřoval ke konstrukcím policistů. Dotazy ze strany vyšetřovatelů prý nepadly. Exnáměstek i nadále považuje obvinění za nesmyslné.

Připomeňme, že Grygárek se podle kriminalistů provinil tím, že v roce 2008 nekonal ve věci podezřelých financí lobbisty Romana Janouška. Grygárek prohlašuje, že konstrukce vyšetřovatelů nemá žádnou oporu v důkazech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…