HUMOR To Orlí hnízdo není moje. Já bych ty Čapí hnízda zakázala

16.03.2016 13:21

V souvislosti s kauzou Čapí hnízdo, poslední dny hojně propíranou v médiích, se na internetu k tomuto tématu objevila další várka koláží a kreslených vtipů.

HUMOR To Orlí hnízdo není moje. Já bych ty Čapí hnízda zakázala
Foto: ReproFoto: FTV Prima
Popisek: Andrej Babiš v pořadu Partie

Na jednom z nich sedí u vody malý chlapec. Hoch povídá: „Volal Babiš, jestli bych na sebe nevzal to Čapí hnízdo?“ a vedle sedící pes odpovídá: „Když jsi nevzal tu směnku za Grosse...“

Na dalším vtipu je vyobrazena žena se smetákem v ruce a s oblečením připomínajícím úbor uklízečky. U obrázku je text: „Na mou duši. Babiš prej říkal, že to Čapí hnízdo je Kalouska.“

Jako tradičně je zapojena i již zesnulá důchodkyně Věra Pohlová, která se kdysi proslavila větou ,,Já bych všechny ty internety a počítače zakázala".

Poslední vtip zachycuje bývalé horské sídlo vůdce Třetí říše Orlí hnízdo, v popředí s fotografickou podobiznou Adolfa Hitlera. „Orlí hnízdo není moje. Je to nějaký firmy, která patří do holdingu,“ zní doprovodný text vedle Hitlerovy fotky. Jde o parafrázi toho, co na svoji obhajobu v kauze Čapí hnízdo uvedl Andrej Babiš. Ten řekl, že Čapí hnízdo není jeho, ale nějaké firmy z jeho holdingu Agrofert.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…