Halík, Fridrichová, Šídlo... Zahradil má plán, jak se stát prezidentem

14.02.2020 16:34

Europoslanec Jan Zahradil (ODS) využil na svém facebookovém profilu pořádné dávky ironie. Rýpl si mimo jiné do aktivistů spolku Milion chvilek, kteří v předvečer volby ombudsmana deklarovali, že půjdou demonstrovat, zvítězí-li Stanislav Křeček. Někteří poslanci ANO pak uvedli, že právě kvůli tomu zvedli ruku pro Křečka.

Halík, Fridrichová, Šídlo... Zahradil má plán, jak se stát prezidentem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil (ODS)

„Toho prezidenta v roce 2023 bych měl podle všeho dát. Bude k tomu potřeba nějaká petice od pana Hilšera, že mám kandidaturu okamžitě stáhnout. Dále výzva Milionu chvilek, že když ji nestáhnu, bude proti ní preventivně demonstrovat. Nakonec pár článků na vybraných serverech, že za tím vším jsou stejně čínské (alternativně vietnamské) peníze,“ poznamenal europoslanec Jan Zahradil (ODS) na svém facebookovém profilu. 

„A je to doma,“ dodal.

„Také Tomáše Halíka musím nějak zapojit. Jak žádal za Českou křesťanskou akademii stažení kandidatury paní Lipovské, teď by mohl označit kandidaturu pana Zahradníčka za výsměch naší demokracii. Nebo tak něco,“ dodal dále Zahradil. Rýpl si tak do toho, jak Halík protestoval proti ekonomce Haně Lipovské, kterou nominovala do Rady ČT Česká biskupská konference. Lipovská přesto postoupila přes poslance do zúženého výběru.

„No mohl byste se neslučovat s novými progresivními ‚křesťanskými hodnotami EU‘. Těm pan Halík rozumí nejlépe a jako správný kádrovák nejlépe ví, koho doporučit a koho sestřelit,“ zmínila diskutérka, na niž následně Zahradil zareagoval.

„To půjde lehce. Jsem pohan a na chalupě mi visí vúdú obraz z Haiti,“ řekl.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

„No tak je to jasné! ‚Kompromitujících‘ témat bude mít Halík bezpočet,“ uvedla diskutérka. „Duchovně neukotvený, zmatený a tápající Zahradil, jehož morální kompas se otáčí jako korouhvička ve větru...“ podotkl Zahradil.

„A2larm a Deník Referendum taky něco odpracují. ‚Varujeme před nástupem domácího náckovství, jehož symbolem se stal jakýsi český Kotleba...‘,“ vzpomněl si ještě pak Zahradil.

„Jen jestli jste náhodou někde neopsal nějakou práci. A zavzpomínejte, s kým jste si kdy podal ruku a jestli to někdo fotil. Co tatínek, nebyl třeba v Lidových milcích? Kdo vlastní dům,ve kterém sídlí firma vašeho švagra?“ zeptal se pak Zahradlia jeden z diskutujících. „Určitě existujou fotky, jak pronáším nějakou nacionalistickou propagandu na akci Českého svazu bojovníků za svobodu a vedle mě stojí Vodička. To pojede samo,“ řekl Zahradil. 

„A nezapomenout na Šťastné pondělí a 168 hodin. To bude vysloveně zlatej důl na hlasy,“ rýpl si pak v závěru diskuse Zahradil.

„Beru to jako závazek,“ poznamenal však pak ještě komentátor Petr Fischer. „Ano, také byste na tom mohl něco odpracovat,“ odvětil Zahradil. „Stačí pak říct,“ dodal Fischer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…