Halík není homosexuální pedofil, zastal se ho Jakl

13.03.2012 14:20

Tajemník prezidenta republiky Václava Klause Ladislav Jakl se ve své krátkém komentáři s názvem Obhajoba černokněžníka Halíka zastal religionisty a podle vyjádření České biskupské konference i katolického kněze Tomáše Halíka. Není podle něho homosexuálním pedofilem.

Halík není homosexuální pedofil, zastal se ho Jakl
Foto: halik.cz
Popisek: Filozof a katolický kněz Tomáš Halík

„Ano, i katolická církev má mezi svými kněžími černé ovce. Jsou jimi homosexuální pedofilové nebo lidé prosycení nenávistí. Někteří lidé mi říkali, že pater Halík reprezentuje obě skupiny. V tom bych se ho chtěl zastat, protože mi před časem jedna má známá popisovala, jak viděla na ulici patera Halíka mlsně se ohlížejícího po dospělé ženě v minisukni,“ napsal krátce Jakl.

Prezidentův vicekancléř Petr Hájek nedávno zpochybnil kněžství Tomáše Halíka. Halík kritizuje dobré vztahy mezi prezidentem Klausem a českou katolickou Církví, především jejím hlavním představitelem, pražským arcibiskupem Dominikem Dukou.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…