Hašek si naběhl sám na kudlu, komentuje dění v ČSSD komunistka

30.10.2013 14:25

Místopředseda ČSSD Michal Hašek si sám naběhl na kudlu, kterou si brousil na předsedu Bohuslava Sobotku. Alespoň to tak vidí místopředsedkyně KSČM Miloslava Vostrá, podle níž je ČSSD nečitelná strana.

Hašek si naběhl sám na kudlu, komentuje dění v ČSSD komunistka
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

„Již před volbami jsme zmiňovali, že ČSSD je velmi nečitelná strana, kdy si jednotliví představitelé víceméně zcela protiřečí, a tak vůbec nevíme, co můžeme od sociální demokracie čekat. Sociální demokraté naše chmurná očekávání ještě předčili, a tak se pouhý den po volbách místo slibů občanům rozhořela nekompromisní válka o moc,“ popisuje dění ve straně Miloslava Vostrá z KSČM.

„Když z povzdálí sleduji eskalaci vztahů a výroky různých představitelů ČSSD, tak to začíná vypadat, že si Michal Hašek naběhl sám na kudlu, kterou si brousil na Bohuslava Sobotku. Chápu sice rozhořčení ČSSD nad špatným výsledkem voleb, vzhledem k zcela jiným očekáváním, ale voliči levice čekají hlavně činy, nikoliv intriky a politikaření,“ upozorňuje komunistka.

Podle ní je velkou chybou, že strana před volbami tvrdila, jak je jednotná – očividně totiž lhala. „Vzhledem k jednotlivým výrokům vrcholných představitelů vůči sobě navzájem (slova jako křiklouni, podrazáci, hlupáci, loutky) si nedokážu představit, že tito lidé budou schopni jakkoliv spolu v budoucnu spolupracovat. Jak chtějí takto tedy společně sestavit a podporovat vládu?“ ptá se Vostrá.

„ČSSD kvůli vlastním hádkám a nečitelné politice ztratila právo nazývat se hegemonem na levici,“ dodává s tím, že jediným dlouhodobým garantem levicového programu je v ČR právě KSČM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…