Havlová se svěřila: Mám klidné manželství bez hádek

26.12.2010 16:31

Bývalá první dáma se svěřila deníku Aha!, že Vánoce tráví v duchu tradic. Poodhalila také trochu ze soukromí jejich manželství, prý se se svým mužem příliš nehádají.

Havlová se svěřila: Mám klidné manželství bez hádek

Štědrý den strávila Dagmar Havlová se svou rodinou a podle tradic. "Doma v rodinném kruhu, v klidu a klasicky. Takže: kapr a bramorový salát, cukroví, stromeček, dárky," svěřila se.

Havlová: Máme klidné manželství 

S Václavem Havlem prý vede klidné manželství, málokdy se hádají, řekla herečka v rozhovoru. „Dá se říci, že jsme klidný pár. Oba máme smysl pro humor, což nám umožňuje zvládnout řadu situací." Na svém muži pak nejvíce obdivuje jeho rozhled, poctivost, smysl pro humor, nadhled a šarm.

Společně prý bývalý prezidentský pár tráví čas nejraději kulturně. Chodí často do kina či divadla, prozradila Dagmar Havlová. „Oba jsme také vášnivými čtenáři, i když můj muž má v oblibě jiné autory než já," říká Havlová. Občas prý také vyrazí na společnou večeři.

Havel v Ordinaci v růžové zahradě

Václav Havel se má údajně brzy objevit v seriálu Ordinace v růžové zahradě. „To byl jen takový krátký silvestrovský žertík," komentuje to se smíchem jeho žena Dagmar. Na seriál televize Nova se prý občas dívá společně s maminkou.


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kls

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…