Hejtman Řihák prý zkolaboval. Ve skutečnosti ale šel jen na vyšetření

04.12.2013 17:00

Hejtman středních Čech Josef Řihák z ČSSD byl údajně hospitalizován v krajské nemocnici v Příbrami. Zde leží na jednotce intenzivní péče a je připojen na dýchací přístroje. Údajně měl zkolabovat. Tuto informaci ale následně odmítlo tiskové oddělení kraje.

Hejtman Řihák prý zkolaboval. Ve skutečnosti ale šel jen na vyšetření
Foto: Archiv JŘ
Popisek: Senátor ČSSD Josef Řihák

„Pan hejtman je v současné době v příbramské nemocnici na vyšetření, není to nic vážného," uvedla krajská mluvčí Nicole Mertinová s dodatkem vyvracejícím informace o hejtmanově kolapsu. Informace přinesl internetový zpravodajský deník Týden.cz.

„Ještě v poledne jsem s ním mluvil a byl v pořádku,“ uvedl poslanec ČSSD a náměstek hejtmana Miloš Petera, podle něhož je jeho nadřízený v nemocnici na několikadenním vyšetření kvůli svým blíže neurčeným zdravotním obtížím. Podle informací deníku má do konce pracovního týdne hejtman zrušený veškerý úřední program.

"Není to pravda, pan hejtman je v pořádku," řekla deníku Aktuálně.cz krajská mluvčí Nicole Mertinová. Řihák byl podle ní v nemocnici na běžném vyšetření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…