Herec Kraus se pustil do Kalouska: Putinovský režim sem zavedl on, ne Zeman

18.07.2013 19:32

Ke kauze Nagyová a procesu s podnikatelem Romanem Janouškem už se vyjádřil i herec a bavič Jan Kraus. I tentokrát se nechal unést emocemi a pustil se do všech, s nimiž nesouhlasí. Bývalého premiéra Petra Nečase označil za zamilovaného, cizoložícího a šílícího katolíka.

Herec Kraus se pustil do Kalouska: Putinovský režim sem zavedl on, ne Zeman
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Ve svém KrausMagazinu.cz se pozastavuje i nad varováním Miroslava Kalouska, že je u nás třeba chránit demokracii. Podle něho ji přitom Kalousek sám ohrožuje mnohem více než prezident Miloš Zeman. „Kalousek řve, že je třeba chránit demokracii od putinovského režimu, který zavádí Zeman. Poloputinovský režim už tu máme, nejen s Kalouskem, ale on sám je jeho spolutvůrcem,“ píše Kraus.

Nečas by Ištvana nejraději popravil

A pokračuje, že kdyby vládl Nečasův kabinet i nadále, nejspíš by byl olomoucký státní zástupce Ištvan za svoje svévolné jednání popraven. „Zamilovaný, cizoložící katolík Nečas šílí, papírové prskolety píší o nářku dcery paní Nagyové, jako by šlo o další případ Milady Horákové,“ zlehčuje celou věc Kraus.

Prý ho nepřekvapí, bude-li podnikatel a lobbista Roman Janoušek osvobozen. Navíc zpochybňuje i jeho právnické vzdělání. „S ohledem na jeho kvalifikaci kasírtašky (číšník a "tenisový trenér" – zřejmě místo zdi) nemůže odborně jednat za nikoho a za nic. To, že si koupil studium práv na pražské právnické universitě - něco jako plzeňská, za kvalifikaci nepovažuji." 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…