Hlasy do koše, posmíval se Babiš SPD. Okamura si to nenechal líbit

16.02.2023 18:06 | Ze sítí

Neúspěšný prezidentský kandidát, šéf hnutí ANO Andrej Babiš se v rozhovoru pro MF Dnes obul do lídra SPD Tomia Okamury. Ten se však nedal a pro změnu reagoval v rozhovoru pro CNN Prima News. Řekl, že voliči SPD Babiše nesnášejí.

Hlasy do koše, posmíval se Babiš SPD. Okamura si to nenechal líbit
Foto: Repro ČT
Popisek: Andrej Babiš na tiskové konferenci

Lídr ANO Andrej Babiš se nechal slyšet, že Tomio Okamura chce jenom sedět v opozici a kasírovat příspěvky pro svou stranu, ale pro lidi nikdy nic neudělá. I z toho důvodu chce, aby voliči SPD dávali při své volbě přednost jiným politickým subjektům. „Vždyť on celou dobu tuto vládu kritizuje, a pak najednou jde proti opozičnímu kandidátovi,“ řekl Babiš. Podle Babišových slov nikdy Okamura nehájil zájmy svých voličů, nikdy pro ně nic neprosadil. 

„Házet hlasy SPD je jako vyhodit hlas do koše," míní Babiš. Okamura pro CNN Prima News kontroval, že voliči SPD Babiše nesnášejí. 

„Nedokázal si zajistit podporu ani ve vlastním hnutí a jeho nejbližší spolupracovníci se proti němu bouří. Odpovědnost za svůj neúspěch má tedy pan Babiš sám. Zklamalo mě, že místo toho, aby uznal svoje chyby, hází to na všechny okolo sebe, a ještě k tomu lže o SPD,“ sdělil Okamura v SMS zprávě pro CNN Prima News. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…