Hostem Hyde parku bude novinář Respektu Ondřej Kundra

09.07.2012 12:35

Ministr financí Kalousek nejen, že osobně telefonoval hlavnímu vyšetřovateli případu předraženého nákupu letonů CASA, jeho člověk se navíc údajně snažil přesvědčit nadřízené vyšetřovatelů z vedení protikorupční jednotky, aby kauzu, ve které je obviněna exministryně obrany a poslankyně TOP 09 Vlasta Parkanová, poslali k ledu.

Hostem Hyde parku bude novinář Respektu Ondřej Kundra
Foto: archiv OK
Popisek: Novinář časopisu Respekt Ondřej Kundra

To jsou nejnovější informace novináře Ondřeje Kundry z Respektu, který se dlouhodobě věnuje české politice, zejména korupci, veřejným zakázkám a situaci v justici. Za své politické analýzy a investigativní texty dostal loni prestižní cenu Novinářská křepelka.

V pondělí večer bude Kundra hostem diskusního Hyde parku. Některé z jeho informací ovšem pro ParlamentníListy.cz ministr financí Miroslav Kalousek popřel. Jak řekl naší redakci: "Já o žádné schůzce absolutně nic nevím a přiznám se, že mě tyto policejní provokace už hodně zlobí. Všimněte si, jak je to napsáno. Někdo se sešel s někým, nikdo neví, kdo s kým, ale figuruje tam výlučně Kalousek, který o té schůzce nemá nejmenší tušení."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

17:40 Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

Filip Turek je superlídrem koalice Přísahy a Motoristů do Evropského parlamentu, podnikatel a někdej…