Hudeček odmítl koalici s ANO. Ani prý neví, co by jim po kampani řekl

12.10.2014 8:47

Dosavadní pražský primátor Tomáš Hudeček považuje koalici jeho TOP 09 a hnutí ANO na pražském magistrátu za velmi nepravděpodobnou. Vzhledem k tomu, co se odehrávalo ve volební kampani, kterou Hudeček označil za radikální, ani neví, jak by hnutí ANO oslovil.

Hudeček odmítl koalici s ANO. Ani prý neví, co by jim po kampani řekl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Hudeček

Hnutí ANO, které ve volbách v Praze vedla náměstkyně ministra vnitra Krnáčová, řadí Hudeček mezi hlavní soupeře TOP 09. „Koalice s ANO je velmi nepravděpodobná, ostatně po velmi trapných peripetiích z před asi deseti dnů si myslím, že ani nevím, jak ANO oslovit," uvedl Hudeček.

Jeho předchůdce ve funkci Bohuslav Svoboda z ODS vidí situaci v Praze následovně. „Koalice v Praze bude velmi složitá, dokonce se dá říkat, že už možná nějaké koalice vznikly dopředu," glosoval.

Krnáčová přitom v sobotu pozdě večer jasně řekla, že spolupráci s TOP 09 vylučuje. Došlo ale k setkání s představiteli ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

17:40 Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

Filip Turek je superlídrem koalice Přísahy a Motoristů do Evropského parlamentu, podnikatel a někdej…