Huml: Pravice posílila ochranku. Aby si to s nimi lidi nepřišli vyřídit

16.02.2012 13:59

Nezařazený poslanec Stanislav Huml pokračuje ve své kritice kdysi domovské strany Věci veřejné. Jde prý jen o "béčko" ODS. Ve sněmovně se podle Humla lže, nectí se pravidla a někteří zákonodárci se už dokonce začínají bát.

Huml: Pravice posílila ochranku. Aby si to s nimi lidi nepřišli vyřídit
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

"Nectí se již žádná pravidla, bezostyšně se lže a někdo se již začíná bát. Církevními restitucemi (restituce v tomto pojetí = dar majetku České republiky Vatikánu) jsme týden začali a nechutí vysvětlit bordel na Úřadech práce, zapíráním faktů kolem Evropských fondů a nechutí vysvětlit principy podivné kontroly Budvaru jsme týden dokončili. Internetem se šíří vtip: Blahobyt se bude psát s měkkým i. Proč? Protože je to cizí slovo," napsal Huml do svého blogu na serveru iDNES.cz.

O Budvaru se nakonec nehlasovalo, návrh tématu totiž neprošel procesem zařazení jako bod jednání. "Při prvním hlasování návrh na zařazení bodu prošel. Znamenalo by to, že ministr zemědělství v poledne předstoupí před Sněmovnu a vysvětlí své podivné postupy," popisoval Huml. "Výsledek hlasování zpochybnil poslanec Vít Bárta. "Hlasoval jsem špatně", prohlásil. Sněmovna mu vyhověla a hlasovalo se znovu. Výsledek již byl opačný. Důležité je, že pan Bárta podruhé, stejně jako poprvé hlasoval NE."

VV jsou podle Humla "béčko" ODS a sněmovní ochranku prý posílila policejní zásahovka. Zřejmě se tak zákonodárci začínají bát, že se jim lidé přijdou postavit. "Jak chcete diskutovat s lidmi, když nejste schopni diskutovat o závažných věcech ani na půdě Sněmovny. Vy nevnímáte odpovědnost, kterou jste na sebe zvolením vzali. To není otázka, ale konstatování," píše Huml.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…