Huml „pálí“ do své bývalé strany VV a všeho kolem

23.04.2012 10:25

Před rokem formálně vyloučený poslanec Stanislav Huml (ČSSD) se na oficiálních stránkách sociálních demokratů doslova vysmívá nejen své bývalé straně Věci veřejným, ale celé vládní koalici. Veverky byly vždy jen béčko ODS a teď se to potvrzuje, píše Huml.

Huml „pálí“ do své bývalé strany VV a všeho kolem
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Komentuje tak na svém blogu nynější politickou situaci. Hlavně odcházení „Píkoveverek“, kterým by snad mohl velet Moroz nebo Kubáček. „Peake má slíbeno v případě neúspěchu (nepravděpodobné) 2. místo na kandidátce ODS v Praze, proto ten klid a pohodové spaní,“ píše Huml.

Pro příklad si Huml bere Martina Vacka (VV), na kterém demonstruje politické kotrmelce. „Pavla Dobeše vyzývá k demisi, pak navrhuje jeho vyloučení ze strany, aby nakonec spolu s ním ve stádečku vyrazil k lepším zítřkům. Nechce se vám zvracet?,“ komentuje vyloučený člen véček Huml.

To, že se objevují poslanci, kteří za Věci veřejné zřejmě odejdou do opozice je pouze možnost jak se vyhnout pár fackám v hospodě. „Lidi neblbněte a nepočítejte, co je to bezpečná většina. Veverky byly vždy jen béčko ODS a teď se to potvrzuje. Kolik si Nečas řekne, tolik jich dostane. A divadélko se bude hrát dál. Díky za každé ráno,“ vyzývá čtenáře Huml.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …