Hvězda ČT pod palbou, neberou ji vážně. Takhle to dál nejde, musela zakročit

09.07.2021 19:34 | Ze sítí

Moderátorka České televize Linda Bartošová se opětovně stala příjemkyní nevyžádaných zpráv s nepříliš pěkným obsahem. Zprávy, které moderátorka posléze sdílela na svém instagramu, již sice nebyly natolik nechutné jako ty z minulého měsíce týkající se kauzy kolem Dominika Feriho, Bartošovou však přesto zaskočily. „Vaše práce v ČT se mi velmi líbí, ale…“ čekalo na moderátorku na počátku konverzace, po které vyzvala k zamyšlení. „Nejsou z toho často moc dobrý duševní stavy,“ rozlítila se.

Hvězda ČT pod palbou, neberou ji vážně. Takhle to dál nejde, musela zakročit
Foto: Repro ČT24
Popisek: Moderátorka Linda Bartošová

Anketa

Která volební strana předvedla zatím NEJHORŠÍ kampaň?

4%
10%
2%
2%
4%
hlasovalo: 45122 lidí
Bartošová o nevyžádaných zprávách, které dostává, informuje v poslední době pravidelně, zejména pak po kauze kolem Dominika Feriho, která rozproudila i v českém prostředí debatu o vztazích mužů a žen a jejich akceptovatelné podobě.

Moderátorka tentokrát dostala nepříliš potěšující zprávy od uživatele jménem Vojtěch, ve kterých jí tento uživatel Instagramu posílá několik recenzí jejích příspěvků na této sociální síti, přičemž neopomněl ani na působení Bartošové na veřejnoprávních obrazovkách. „Nevím, jak vás po pár měsících na Instagramu mám brát vážně. Vaše práce v ČT se mi velmi líbí, ztotožňuji se téměř se všemi názory, které jsem od vás slyšel… Váš instagram ale vypadá jako instagram klasické intelektuálně založené pubertální hoe (slangový výraz pro sexuálně nestálou ženu, pozn. red.),“ zaznívá.

Uživatel známé moderátorce též vlepil, že ji už nikdy nebude brát vážně, a dodal: „Takový nevyžádaný názor jsem nikomu nenapsal už pár let, tak se prosím trochu zamyslete.“

Bartošová se však nad věcí příliš zamýšlet nechtěla. „Vojto, klidně si to mysli, ale neotravuj s tím lidi. A ne, fakt není v pohodě lidem z televize nebo odkudkoliv napsat cokoliv, co se ti zamane,“ rozlítila se.

Zdroj: Instagram Lindy Bartošové

Po chvíli dopsala i pokračování, v němž píše, že se ve zveřejňování podobných zpráv „nevyžívá“, začíná mít ale prý pocit, že „jinak si tu hranici neuvědomí“.

„Mnohem dřív než moderátorka nebo herec nebo sportovec jsme lidi, a prostě není o.k. si vybíjet beztrestně zlost,“ napsala tvář ČT ve svém zamyšlení. A podotkla, že z toho „nejsou často moc dobrý duševní stavy“.

Zdroj: Instagram Lindy Bartošové

Není to pak poprvé, co se s podobnými zprávami setkala. Mnohem intenzivnější nevyžádané zprávy dostávala po vzedmutí kauzy kolem Dominika Feriho. „Feri byl nejlepší, a kvůli lidem, jako jste vy, musel jít do hajzlu,“ dočetla se moderátorka a někdejší finalistka České Miss. „I kdybys stokrát byla miss, tak vzadu v hlavě budeš mít stokrát pocit, že jseš méněcenná malá holka, a to do té doby, než se ti podaří zničit kariéru nějakému úspěšnému chlapovi. Všechny jste stejný a zasloužíte si všechno, co se vám děje. Doufám, že zdechneš,“ stálo pak v nechutném vzkazu, který Bartošová zveřejnila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…