Hysterický eurohujerský establishment dostal na zadek. Systém „demokratických“ loutek se sype. Čtěte první ohlasy na zrušení rakouských voleb

01.07.2016 13:52

Rakušané si zopakují druhé kolo prezidentských voleb. Vítězství Alexandra Van der Bellena bylo podle tamního Ústavního soudu provázeno podivným sčítáním hlasů, a proto si to bývalý předseda Zelených rozdá s kandidátem Svobodných Norbertem Hoferem ještě jednou.

Hysterický eurohujerský establishment dostal na zadek. Systém „demokratických“ loutek se sype. Čtěte první ohlasy na zrušení rakouských voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Norbert Hofer

Advokátka Miroslava Hustáková krátce po zveřejnění informace o opakování druhého kola voleb zveřejnila na svém facebooku stručnou glosu: „Víte, co je pro tzv. demokraty katastrofa? Pokud se projeví demokracie.“

Později doplnila obsáhlejší zamyšlení: „Kdysi se mne ptali, co myslím tím, že nástroje šelmy se musí používat proti šelmě.“ Takovým nástrojem je podle Hustákové i Facebook. Ten byl původně zamýšlen elitami jako nástroj kontroly občanů, ale je prý použitelný i na druhou stranu, tedy k informování obyvatel proti zmanipulovaným médiím.

„Volby jsou zásadně zmanipulovány všude tak, aby byla jistota, že si z 10 čertů anděla nevyberete,“ dodává další příklad „nástroje šelmy“. A ten se prý nyní také otáčí proti svým tvůrcům. Díky sociálním sítím je totiž možné nejen postavit opozičního kandidáta, ale dokonce i smazat výhody, které jim zajišťuje mainstream.

„Tisíciletí vládli ti, kteří byli vidět. Nesli osobní odpovědnost za to, co dělali. Potom se rozhodli dát před sebe figurky, kterými jako loutkovodiči manipulovali. Lidem vnutili myšlenku, že si vládne sám, a mnozí tomu fakt věřili,“ objasnila advokátka v jedné větě dějiny posledních staletí. Nyní však podle Hustákové systém „demokratických“ marionet začíná haprovat. „Lidé jsou čím dál chytřejší a samotný volební systém, který si vymysleli, se otáčí proti nim,“ dodává Miroslava Hustáková.

„Je už možné díky novým technologiím zvolit i někoho jiného, než kdo patří k velkým hochům. Je to těžké, velmi těžké, ale ne nemožné,“ dodává spokojeně.

Podobně se vyjádřil i Jan Koukal, který jako bývalý velvyslanec ve Vídni má k Rakousku velmi blízko. „Hysterický eurohujerský establishment je ochotný udělat si z demokracie trhací kalendář a rakouští soudcové se rozhodli jim už dát alespoň pěkně na zadek,“ ocenil.

Z profilu Miroslavy Hustákové:

Víte co je pro tzv. demokraty katastrofa ? Pokud se projeví demokracie

Kdysi se mne ptali co myslím tím, že nástroje šelmy se musí používat proti šelmě. Bylo to v situaci,když jsem vysvětlovala, že facebook má prvotně sloužit ke kontrole občanů, ale dá se využít k jejich informaci proti oficiálním zmanipulovaným médiím a proto je nutné tady být,

Volby, které jsou zásadně zmanipulovány všude tak, aby byla jistota, že si z 10 čertů anděla nevyberete se už otáčí proti nim. Je už možné postavit jiného, než jejich kandidáta a díky sociálním sítím vyrovnat to, co oni měli zajištěno pomoci mainstreamu. Tisíciletí vládli ti, kteří byli vidět. Nesli osobní odpovědnost zato, co dělali. Potom se rozhodli dát před sebe figurky, kterými jako loutkovodiči manipulovali. Lidem vnutili myšlenku, že si vládne sám a mnozí tomu fakt věřili. Nyní jim systém marionet hapruje, lidé jsou čím dál chytřejší a samotný volební systém, který si vymysleli se otáčí proti nim. Je už možné díky novým technologiím zvolit i někoho jiného.

Facebook Jana Koukala:

Sice není jedno kdo vyhraje, ale teď se ukázalo, že hysterický eurohujerský establišment je ochotný udělat si z demokracie trhací kalendář a rakouský soudcové se rozhodli jim už dát alespoň pěkně nazadek. Po Brexitu další světélko naděje, že se ještě na území Evropy muže něco dobrého odehrát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…