I se mnou se kdysi setkal Andrej Babiš! přišel se svou troškou do mlýna Michal Hašek. A popsal dávnou schůzku

23.03.2017 8:05

Na to, jak se před lety setkal s Andrejem Babišem, vzpomínal na svém facebookovém profilu bývalý jihomoravský hejtman Michal Hašek.

I se mnou se kdysi setkal Andrej Babiš! přišel se svou troškou do mlýna Michal Hašek. A popsal dávnou schůzku
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Michal Hašek

„I já jsem se sešel s Andrejem Babišem v době, kdy jsem byl předsedou poslaneckého klubu ČSSD a stínovým ministrem zemědělství, v hotelu Aria nedaleko americké ambasády. Bylo to jednou někdy v roce 2007 či začátkem roku 2008. Z důvodu neplánovaného delšího jednání ve Sněmovně na mne pan Babiš musel čekat a od té doby mi to podle jeho blízkých nemohl zapomenout,“ svěřil se se vzpomínkou Hašek. Zhruba hodinu prý probírali agrární politiku. „Pan Babiš mi sdělil svůj pohled, ale na rozdíl od Miroslava Kalouska musím říct, že AB na nic netlačil ani nic ‚nekalého‘ nenaznačoval,“ uvedl Hašek.

Podruhé se mezi čtyřma očima viděli v průhonické sokolovně už po ustavení vlády po volbách 2013 někdy na jaře 2014 v souvislosti s jednáním hejtmanů a pana ministra financí o RUD a s přípravou společného jednání hejtmanů a vlády ve věcech financí a dopravy. „Tehdy jsme se přes pozdější večerní hodinu normálně bavili o věcné agendě asi hodinu. Neslyšel jsem od AB nic o Lánech, o ‚sedmilháři‘, marketing nastoupil až později,“ dodal Hašek.

Celé znění příspěvku Michala Haška na jeho facebookovém profilu:

Dovolím si přispět také vzpomínkou. I já jsem se sešel s Andrejem Babišem v době,kdy jsem byl předsedou poslaneckého klubu ČSSD a stinovým ministrem zemědělství,v hotelu Aria nedaleko americké ambasády. Bylo to jednou někdy v roce 2007 či začátkem roku 2008. Z důvodu neplanovaného delšího jednání ve Sněmovně na mne pan Babiš musel čekat a od té doby mi to podle jeho blízkých nemohl zapomenout. Zhruba hodinu jsme probírali agrární politiku,pan Babiš mi sdělil svůj pohled,ale narozdíl od Miroslava Kalouska musím říct,že AB na nic netlačil ani nic "nekalého" nenaznačoval. Podruhé jsme se mezi čtyřma očima viděli v průhonické Sokolovně už po ustavení vlády po volbách 2013 někdy na jaře 2014 v souvislosti s jednáním hejtmanů a pana ministra financí o RUD a s přípravou společného jednání hejtmanů a vlády ve věcech financí a dopravy,tehdy jsme se přes pozdější večerní hodinu normálně bavili o věcné agendě asi hodinu. Neslyšel jsem od AB nic o Lánech,o "sedmilháři",marketing nastoupil až později ...

reklama

autor: vam

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…