Imigranti. Miroslav Kalousek natočil sváteční VIDEO

04.07.2018 10:55

Miroslav Kalousek slaví. Vydává se znovu na Velehrad, kde se konají Dny lidí dobré vůle. Kalousek se tam chce zúčastnit velké národní pouti. O všem informoval na sociální síti Twitter.

Imigranti. Miroslav Kalousek natočil sváteční VIDEO
Foto: Karel Sikora
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek na Velehradě

„Dobrý den, zítra pojedu na Dny lidí dobré vůle na velkou národní pouť na Velehrad. Kdybychom hledali místo s nejstaršími kořeny křesťanské kultury, tak je to právě tam,“ uvedl příjemným hlasem diváky do tématu Miroslav Kalousek. Hovořil pak o tom, že Velehrad je místem, kde se střetává tradiční západní křesťanská kultura s její východní kolegyní.

Anketa

S odstupem času: Je dobře, že byla zavedena Elektronická evidence tržeb (EET)?

81%
19%
hlasovalo: 11388 lidí

„Ať už jsme, či nejsme věřící, tak naše hodnotové vzorce, naše myšlení, naše chápání toho, co je slušné a mravné, naše kultura, to všechno vychází z učení, které nám sem tenkrát přinesli ti dva imigranti z dálného jihovýchodu. Važme si toho dědictví a chraňme ho,“ vyzval své fanoušky a diváky někdejší předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

 

 

Kalousek, který ještě jako předseda dovedl TOP 09 v parlamentních volbách na podzim 2017 s volebním ziskem 5,31 procent opět do Sněmovny, video opatřil grafikou TOP 09. Na jeho tweet se sešlo mnoho reakcí. Petr Dostalík Miroslavu Kalouskovi připomněl, že už není v KDU-ČSL. Na to reagoval šéfredaktor serveru Forum24 Pavel Šafr. Podle něj předřečník neví, o čem mluví.

Diskutující s přezdívkou „Středoevropan“ opravil Miroslava Kalouska. Cyril a Metoděj podle něj nebyli žádnými imigranty. Připomněl, že byli pozváni knížetem Rostislavem. „Migranty k nám nikdo nezve,“ napsal muž s přezdívkou „Středoevropan“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…