Indián Havel, náčelnice Dagmar. Eva Holubová: Úzkost. Velká nepříjemnost

29.06.2021 10:00 | Ze sítí

Z tornáda je zdrcena herečka Eva Holubová. Je jí úzko, i když ji samotnou nezasáhlo. „Dvě vlny pandemie, vesnice zničené tornádem, podvodníci, kteří toho chtějí využít, příběhy lidí , kteří už nemají sílu postavit zbořené... Jsem docela optimistka, ale musím přiznat, že i já mám dost,“ svěřila se na instagramu. Ale prý se zdeptat nenechá. A zavzpomínala i na Václava Havla a „velkou náčelnici“ Dagmar Havlovou.

Indián Havel, náčelnice Dagmar. Eva Holubová: Úzkost. Velká nepříjemnost
Foto: Repro Instagram
Popisek: Herečka Eva Holubová

Anketa

Máte důvěru v profesora Jaroslava Flegra?

5%
91%
hlasovalo: 9270 lidí
Tornádo, které se prohnalo jižní Moravou, poznamenalo i herečku Evu Holubovou. Jednak jí reálné tornádo ukázalo, jak nedůležité bylo to její „osobní“, vzniklé ze sociálních sítí. „Uvědomila jsem si pasti virtuálního světa a přátelství získaného přes sociální sítě. Víc nebyl čas na přemýšlení a vlastně už není o čem,“ svěřila se herečka. Dodala, že ze situace má „duši sevřenou“ a trpí běsy a úzkostmi.

„Pryč s nimi, jsou k ničemu. Stejně jako prázdná gesta a zavádějící debaty, spasitelské pocity, poučování a výchova těch druhých k vyšším ideálům. Směšný!“ prohlašuje Holubová.

Zavzpomínala také na návštěvu indiánů v Peru. „Tehdy jsme byli taky u Václava Havla. A uvědomila jsem si, že i Václav byl indián a Dagmar Havlová je velká náčelnice, neboť se nestará pouze o svoje nejbližší, ale trápí se problémy celý lidský pospolitosti. A já to mám prostě taky tak. A mít budu,“ zkonstatovala.

Holubovou ovšem čekalo nepěkné překvapení. „Dostala jsem do zpráv info, že se za mne někdo vydává a snaží se z lidí vytáhnout prachy! Žádný konto jsem nezaložila a nežádám nikoho o peníze, ani nevybízím k nějakým soutěžím! Buďte opatrní!“ vyzývá herečka.

Dnes vyzvala, aby lidé přispívali přes skupinu/spolek Konkrétní pomoc. „Ověřovala jsem ho, nenašla nic podezřelého, takže smekám. Budu ráda, když mu svými zkušenostmi ještě zvednete důvěryhodnost a dostanete ho mezi lidi, kteří potřebují nebo naopak mohou pomoci,“ vzkázala Eva Holubová, nicméně dodala: „Kdo má důkaz, že jde o nějaký podvod, sem s ním.“

„Je-li zde někdo, komu Konkrétní pomoc opravdu pomohla, ozvěte se. Je dobré být transparentní. A vy, úžasní lidé ze spolku, napište nám sem, kdo vás zřizuje a kdo vás řídí, kde jste dohledatelní, ať se mohou ostatní zapojit s důvěrou a bez obav, že jejich pomoc nepřispěje potřebným,“ vyzvala ještě herečka.

 

Smutno je ale Holubové z tragédie doposud. „Malověrnost kolem mne stahuje své lepkavé pavoučí sítě,“ píše prozaicky. „Zapojuju se, jak můžu, nikoliv jak bych chtěla. Máma mi vyprávěla, že když byla válka, leželo jí cosi na duši, její mysl byla pokleslá, srdce sevřené, byť v jejich vsi žádné boje neproběhly, viděla velmi málo nepřátelských vojáků. Až po válce nastoupili novodobí komunisti a začali zakládat po ruském vzoru kolchozy. Žádné historické etapy nesrovnávám, ale dvě vlny pandemie, vesnice zničené tornádem, podvodníci, kteří toho chtějí využít, příběhy lidí, kteří už nemají sílu postavit zbořené... Jsem docela optimistka, ale musím přiznat, že i já mám dost,“ prozradila Holubová. Ale podle ní není možné se nechat deprimovat. „Věřím v optimismus, nikoliv ten falešný, ten pravý se prostě občas musí omýt slzami,“ řekla ještě herečka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…